LeBron James NBA takımını satın alıyor: Liverpool’a ortak olmuştu

LeBron James NBA takımını satın alıyor: Liverpool’a ortak olmuştu

Los Angeles Lakers'ın yıldız oyuncusu LeBron James son NBA şampiyonu Boston Celtics'i satın alacağı öne sürüldü.

Los Angeles Lakers'ın yıldızı LeBron James'in gelecekte Boston Celtics'in sahipleri arasında yer alacağı öen sürüldü. New York Post'un haberine göre, MLB takımı Boston Red Sox'ın sahibi olan Fenway Sports Group ve LeBron James ile yakın ilişkileri olan RedBird Capital satılığa çıkarılan Celtics için bir teklif yapmayı düşünüyor.

Şu anda Lakers'ta forma giyen James'in Celtics'in mülkiyetinde doğrudan yer alması şu an mümkün olmasa da satış sürecinin iki aşamalı bir yapıya sahip olduğu belirtiliyor. Celtics'in %49'luk hissesinin 2028'e kadar satılmayacağı öne sürülüyor ve bu durum, James'in emekli olacağı döneme denk geldiği için, o dönemde Celtics'te hisse sahibi olma olasılığının bulunduğu iddia ediliyor.

Ayrıca NBA efsanesi James, İngiliz futbol devi Liverpool ve beyzbol takımı Boston Red Sox'ın büyük ortakları arasında yer alıyor.

LeBron James, daha önce Las Vegas'ta kurulacak olası bir genişleme takımında hisse sahibi olma arzusunu defalarca dile getirmişti. Celtics'e karşı oynadığı 59 normal sezon maçında, LeBron 28,8 sayı, 7,3 ribaund ve 7,1 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.