MasterChef'in eski yarışmacısı Batuhan Bayır'dan kurgu açıklaması. Her detayını anlattı

MasterChef'in eski yarışmacısı Batuhan Bayır'dan kurgu açıklaması. Her detayını anlattı

Masterchef kurgu mu yoksa gerçek mi? Eski yarışmacı Batuhan, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Popüler programlardan biri olan MasterChef'in kurgu olup olmadığı uzun süredir tartışma konusuydu. Eski yarışmacılardan Batuhan Bayır, katıldığı bir programda bu merak edilen soruya yanıt verdi. Bayır, programın kurgu olup olmadığına dair açıklamalar yaparak izleyicilerin bu konudaki merakını gidermeye çalıştı.

445bb005-5c3a-4fbc-957c-26fc109ed1ba-6cb83bef-3e0a-4322-b7f9-13ead79f68cf.jpg

ESKİ YARIŞMACI TEK TEK ANLATTI

TV8'de yayınlanan popüler yemek yarışması MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Heyecanlı rekabetler ve zaman zaman gerilim dolu anlar yaşanan programda, birçok yarışma programında olduğu gibi kurgu iddiaları da gündeme geliyor. Programı, Türkiye'nin tanınmış şefleri Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve İtalyan Şef Danilo Zanna sunuyor. MasterChef'in kurgu olup olmadığına dair sorulara eski yarışmacılardan Batuhan Bayır açıklık getirdi.

batuhan.webp

KURGU MU SORUSUNA BÖYLE YANIT VERDİ

Geçtiğimiz yıllarda ilk önce 2019 yılının yarışmacısı olarak ekran başına gelen ve yarışmayı beşinci olarak tamamlayan, sonrasında ise All Star sezonunda yarışan Batuhan Bayır, YouTube'da yayımlanan bir programa konuk olarak katıldı.

Ekran başındakilerin merak ettiği “MasterChef kurgu mu?” sorusuna açıklık getiren Batuhan Bayır, “Hayır tabii değil. Zaten oraya 20 kişi koyuyorlar ve her şeyi çekiyorlar. Evde kalıyorsan evde çekiyorlar. Çekim bittikten sonra arkaya gittiğinde çekiyorlar. Aralarından o kadar iyi topluyorlar ki hepsi bir arka arkaya tık tık tık geldiği için sana kurguymuş gibi geliyor. Sen çünkü ister istemez arkadaşınla şakalaşıyorsun ya da çift tadım yapıyorsun ama bunu saklamaya çalışıyorsun. Ama tabii mümkün değil, 50 tane kamera var orada. Biz yemek yaparken 20-30 kişi bizi izliyor. O bizim açıklarımızı ve yaptığımız iyi şeyleri topluyorlar ve bantta arka arkaya geldiği için kurguymuş gibi duruyor” şeklinde konuştu.

BATUHAN BAYIR KİMDİR? NE OLMUŞTU?

Batuhan Bayır, 1997 yılında Muğla'da doğdu ve aslen Mersinlidir. Su Ürünleri Mühendisliği bölümünden mezun olan Batuhan, mutfak dünyasına adım atarak yaklaşık 4-5 yıl profesyonel mutfaklarda çalıştı.

MasterChef Türkiye yarışmasına 2019 sezonunda katılan Batuhan, yarışmayı beşinci sırada tamamlayarak dikkat çekti. Daha sonra MasterChef All Star'da yarışmaya geri döndü.

İlk turda duvaklı pilav yaparak ikinci tura geçmeyi başaran Batuhan, ikinci turda mantar kullanarak yaratıcı bir tabak hazırladı ve rakiplerini geride bırakarak All Star kadrosunun dördüncü üyesi oldu. Ancak eleme potasında Sergen, Esra ve Eren'le yarışırken geride kalarak yarışmaya sekizinci sırada veda etti. Yarışmadan sonra Batuhan, bir dizide rol alma fırsatı da buldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.