CZN Burak’a büyük tepki! Adisyondaki detayı gören gözlerine inanamadı

CZN Burak’a büyük tepki! Adisyondaki detayı gören gözlerine inanamadı

Milyonların takip ettiği fenomen restoran sahibi CZN Burak, adisyondaki servis hizmet bedeliyle tepki topladı. 699 TL’lik servis ücreti hayrete düşürdü.

CZN Burak adıyla tanınan Burak Özdemir, çektiği yemek videolarıyla sosyal medyada büyük bir ün kazandı. Restoran işletmeciliğiyle de tanınan Özdemir'e, sosyal medya üzerinden servis ücretleri hakkında eleştiriler geldi.

Bir müşteri, servis ücretini görünce şaşkınlığını "Servis ücreti nedir arkadaş?" diyerek ifade etti. Bu tepki, restoranın fiyat politikalarına dikkat çekti.

maxresdefault-cr1u-cover.webp

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir, yemek videolarıyla sosyal medya fenomeni olmuştu. Geçtiğimiz dönemlerde babası tarafından dolandırıldığını öne sürerek şikayetçi olan ve aile şirketinden ayrılan Özdemir'in restoranına giden bir müşteri, adisyonda gördüğü servis ücretine büyük tepki gösterdi. Konu, sosyal medyanın gündemine taşındı.

capa-tip-fakultesi-ndeki-rusvet-operasyonu-czn-burak-in-annesinin-ifadesi-ortaya-cikti-1581583615.webp

SERVİS ÜCRETİ DUDAK UÇUKLATTI

Sosyal medyada "Smiley bae" olarak da bilinen ve Arap ile Anadolu mutfağından yemekler hazırlayarak yemek şovları yapan CZN Burak lakaplı Burak Özdemir'in Instagram'da 54 milyon takipçisi bulunuyor. Ünlü fenomen, yaptığı yemeklerle büyük beğeni topluyor.

hmbrgr.webp

Hatay kökenli olan CZN Burak'ın restoranında müşterilerden biri, adisyon üzerindeki yüksek fiyatları gösteren bir fotoğraf paylaşarak tepki gösterdi. Restoranda bir suyun 160 TL, servis ücretinin ise 699 TL olduğu görüldü. Müşteri, sosyal medya üzerinden "Servis ücreti nedir arkadaş?" diyerek bu duruma sitem etti.

czn-burakkk.webp

Adisyonda dikkat çeken servis ücretinin, hesabın yüzde 10’u şeklinde uygulandığı görüldü. Toplam hesap ücreti müşteriye 7 bin 689 TL olarak yansıtıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.