Masterchef’te büyük gerginlik! Mehmet Şef yarışmacıları fena haşladı

Masterchef’te büyük gerginlik! Mehmet Şef yarışmacıları fena haşladı

Yarışmacıların katmer yaptığı dün gece, Mehmet şef sinirden küplere bindi. Yarışmacıları azarladı.

MasterChef Türkiye'de heyecan dolu bir hafta daha başladı. Haftanın başlangıcında Serhat'ın yarışmadan elenmesiyle yarışmacılar arasında rekabet iyice kızıştı.

Şeflerden gelen katmer yapma görevi, yarışmacıları zorladı. İki adet katmer yapmaları istenen yarışmacılar arasında en iyi performansı gösteren isim Mavi Takım'ın yeni kaptanı olarak seçildi. Özellikle Mehmet Şef, yarışmacıların performanslarına sert tepkiler gösterirken, kimi zaman eleştirileriyle yarışmacıları zor anlar yaşattı. Bu bölüm, hem heyecanı hem de gerilimi yüksek anlara sahne oldu.

66ba6be237446c2415401f20-l3nr.jpg

KATMER GÖREVİ VERİLDİ

Yarışmacılar, mavi ve kırmızı takım yarışmacısı olmak için yeni haftaya kıyasıya bir mücadeleyle başladı. Şeflerden katmer görevi geldi. Şefler, her yarışmacıdan 2 adet katmer yapmalarını istedi. En iyi katmeri yapan mavi takım kaptanı olacaktı. Ancak yarışmacıların tavrı Mehmet şefi kızdırdı.

ZÜBEYDE YEDEKLERDEN GELDİ

Ana kadroda bir kişi elenince, yerine yedeklerden gelen isim Zübeyde oldu. Masterchef Türkiye yarışmacılarının arasına katılan Zübeyde, “Hayalini kurduğum yerdeyim, çok mutluyum, her şey çok güzel çok da güzel karşılandım, güzel bir rekabet olsun” ifadelerini kullandı.

TEK KATMER YAPAN HAKAN İLE GERGİNLİK YAŞANDI

Yarışmacılardan Hakan, katmerlerden birini yapamayınca, diğer yarışmacı arkadaşlarıyla bunun üzerine konuşarak şeflerin tepki göstereceğini tahmin etti. “Ne deseler haklılar” diyerek durumu ifade eden Hakan’ın beklediği tepki Mehmer Şef’ten geldi.

66ba6e2a37446c2415401f39-tbzp.jpg

Mehmet Şef, iki adet istedikleri katmerden bir tane yapan Hakan’a bir hayli söylendi. Ünlü şef, “Diğeri nerede?” diye sorduktan sonra Hakan’ı kaptanlıktan kaçmakla suçladı. Şef, “Burada kaptanlıktan kaçıp katmer yapmayan varsa bizim geçmiş bölümlerimizi izlesin. Bir kamyon patates çuvalını önüne yığıp nasıl soydurduğumuzu izlesin. Eğer o kafadaysanız... Burası deneme yeri değil yapma yeri. Burada kaptanlıkta herkes dediğimiz sayıyı yapmak zorunda. Ne zannediyorsunuz burayı? Babamızın hayrına seçmedik sizi” diyerek sinirini ifade etti.

ADETA KÖPÜRDÜ

Şeflerin istediği katmerleri yapmak için birbiriyle yarışan Masterchef Türkiye yarışmacılarının çoğu daha önce katmer yapmadıkları için zorlandı. Öte yandan bu bir eleme oyunu olmadığı için rahat tavırlar da sergileyen yarışmacılar, Mehmet şefi iyice kızdırdı. Mehmet şef, “Hepinizin atladığı bir tek şey vardı. Siz hep Masterchef kelimesine baktınız. Oysa gizli sihir altında yazan kelimedeydi. Siz Masterchef yazısını görünce risotto öğrendiniz, falafel öğrendiniz, fajita öğrendiniz... Akla gelmeyecek şeyler... Bu alttaki yazıyı atladınız, Türkiye'yi okumadınız” diyerek bir Türk lezzeti olan katmeri yapamayan ve bilmeyen yarışmacıları haşladı.

KATMERİ EN İYİ YAPAN O YARIŞMACI MAVİ KAPTAN OLDU

Yarışmacıların hazırladığı lezzetli katmerler arasından seçim yapılarak Mavi Takım'ın yeni kaptanı belirlendi. Şeflerin titiz değerlendirmesi sonucunda kaptanlık görevine Nevzat getirildi. Mavi Takım kaptanı olarak Nevzat, karşı takımın lideri olarak Kırmızı Takım’a Zeynep'i seçti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.