Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya evleniyor! Lüks otel davetliler için kapatıldı

Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya evleniyor! Lüks otel davetliler için kapatıldı

Ayça Çağla Altunkaya ile Acun Ilıcalı’nın nikah masasına oturacakları öğrenildi.

Acun Ilıcalı, dördüncü kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. 25 yaşındaki sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile dünyaevine girmeye hazırlanan Ilıcalı’nın Muğla’daki lüks bir oteli kapattığı öne sürüldü.

TALİMAT VERİLDİ: ‘DÖRT DÖRTLÜK OLSUN’

Acun Ilıcalı, hayatını Ayça Çağla Altunkaya ile birleştirmek üzere dördüncü kez evleniyor. Ünlü yapımcı ve sunucu, bu özel gün için Muğla’daki bir oteli tamamen ayırttı. İddialara göre, Ilıcalı, düğünün gerçekleşeceği oteldeki tüm odaları kapatarak misafirlerini ağırlamak için büyük bir organizasyon planlıyor. Düğün detayları üzerinde bizzat durduğu belirtilen Ilıcalı, mükemmel bir gün için şimdiden gerekli talimatları verdiği ve otelle aktif olarak görüştüğü ifade ediliyor.

6-flj3-kwon.png

DOĞUM GÜNÜNDE YÜZÜK DETAYI

Geçen yıl Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününde Acun Ilıcalı, özel bir sürpriz yaparak kutlamaları unutulmaz kılmıştı. Ilıcalı, sevgilisinin doğum gününü sevgi dolu sözlerle kutlayarak, “Bugün duygularımı sana kulağına fısıldadım, herkes duymasın. Doğum günün kutlu olsun, umarım her günümüz böyle mutlu geçer.” demişti. Altunkaya'nın doğum gününde çekilen fotoğraflarda parmağındaki yüzük dikkat çekmiş, bu detay evlilik sinyali olarak yorumlanmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.