MasterChef yarışmacısından ağza alınmayacak küfür! Programdan uyarı almaması tepki topladı

MasterChef yarışmacısından ağza alınmayacak küfür! Programdan uyarı almaması tepki topladı

MasterChef Türkiye'ye küfür krizi damga vurdu. Ancak yarışmacının uyarı almaması dikkat çekti.

TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu, olaylarla dolu bir şekilde devam ediyor. Yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Deniz, söylemleri ve tavırlarıyla sosyal medyada gündemden düşmüyor.

Sezonun başladığı andan itibaren dikkatleri üzerine çeken Deniz, özellikle Rizeli Mehmet ve Ayşe'ye yönelik sözleriyle tepkilerin odağında bulunuyor. Yarışmadaki tutumu ve davranışları, izleyiciler arasında yoğun bir şekilde tartışılıyor.

03-0qcx.webp

SABIRLARI TAŞIRDI

MasterChef Türkiye'nin tartışmalı yarışmacısı Deniz, tüm yarışmacılarla ısrarla tartışmaya devam ederken, geçtiğimiz gün Ayşe'ye sert bir çıkış yapınca bu kez Alper'den tepki gördü. Alper, Deniz'e "Ayşe senin çocuğun değil ki" diyerek tepkisini dile getirdi. Ancak Deniz'in tavırlarında hiçbir değişiklik olmadı. Yarışmacı Zeynep ile konuşurken küfür etmesi ise büyük şaşkınlık yarattı ve izleyiciler arasında ciddi bir tartışma konusu haline geldi.

04-hyza.webp

KÜFÜR ŞOKE ETTİ

MasterChef Türkiye'nin tartışmalı yarışmacısı Deniz, Zeynep ile konuştuğu sırada kullandığı "S… git, kendimi yanında yetersiz hissediyorum, ne b...k izliyorsunuz!" sözleriyle tepkileri üzerine çekti. Zeynep ise Deniz'e "Kendine gel" diyerek karşılık verdi.

İzleyiciler, Deniz'in tavrının çirkin olduğunu belirterek sosyal medyada "Acil gönderilmeli" yorumları yaptı. Deniz'in yarışmadan diskalifiye edilmesi gerektiği yönünde talepler dile getirildi.

01-nyub.webp

MasterChef Deniz küfür konusuyla gündeme gelerek yeni tartışmaların kapısını araladı. İlerleyen bölümlerde uyarı alıp almayacağı ise merak konusu oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.