MedyaRadar’dan flaş açıklama ‘Gece yarısı kapatılmıştı’

MedyaRadar’dan flaş açıklama ‘Gece yarısı kapatılmıştı’

Mahkeme kararıyla erişime kapatılan MedyaRadar'dan açıklama geldi.

Türkiye’nin önemli haber sitelerinden biri olan Medyaradar.com, dün gece İstanbul 3. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından verilen bir mahkeme kararıyla erişime kapatılmıştı. Medyaradar.com Genel Yayın Yönetmeni Denizhan Erkoç, gelişmeye ilişkin X hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Şu anda siteye sadece yurt dışı IP adreslerinden ve Twitter kullanıcı adları üzerinden erişim gerçekleşiyor. VPN uygulamaları veya Twitter hesapları aracılığıyla siteye giriş yapılabiliyor. Şu an itibariyle cep telefonundan erişimi ise gerçekleşemiyor.

Medyaradar.com Genel Yayın Yönetmeni Denizhan Erkoç, MedyaRadar X hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Erişim engeline ilişkin Erkoç şu açıklamalarda bulundu:

“OKURLARIMIZA ZORUNLU AÇIKLAMA"

Medya dünyasının özgür sesi MedyaRadar dün akşam saatlerinde keyfi bir uygulama ile karşı karşıya kaldı. Arkasına siyasi iktidarın rüzgarını alan Turkuvaz Medya Grubu bir haberi gerekçe göstererek ‘tebligat ve uyarı’ olmadan bizleri susturmaya çalıştı. Belli ki, farkında olmadan ne kadar çok ‘fincancı katırını, ne kadar çok kurbağayı ürkütmüşüz!’ “KALEMLERİMİZ EĞİLMEYECEK, GERÇEKLERİ YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Ama yağma yok, ‘pilavdan dönenin kaşığı kırılsın’ diyoruz… Bedeli ne olursa olsun, gerçekleri görünür kılmaya devam edeceğiz. Medya dünyasındaki 'maskeleri' indirmeye kirli ilişkileri yazmaya devam edeceğiz. Okuyucularımızdan, bu süre zarfında haber akışında meydana gelecek aksamalardan dolayı özür dileriz. ‘SUSMAYACAĞIZ’ http://Medyaradar.com, olarak gerçekleri yazmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Kalemimize, basın özgürlüğüne, ifade özgürlüğüne sahip çıkmaya devam edeceğiz”

medyaradar.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.