Mine Tugay güzelliğinin sırrını verdi. 46 yaşında zamana meydan okuyor

Mine Tugay güzelliğinin sırrını verdi. 46 yaşında zamana meydan okuyor

Mine Tugay'ın cilt bakımı için önerdiği bu basit ve doğal maske tarifi, sosyal medyada geniş bir ilgi gördü.

46 yaşındaki Mine Tugay, son dönemde sosyal medyada Nurgül Yeşilçay ile kıyaslanarak güzelliği ve genç görünümüyle dikkat çekiyor. Son olarak güzellik sırrını paylaşan Tugay, birçok kişinin ilgisini çekti.

b5af4ae6bf7c4827ea0e0ac2ee214e90.jpgMine Tugay, son olarak 'Yalı Çapkını' dizisinde 'Defne' karakterini canlandırmış ve yüzündeki değişimlerle ilgili konuşmuştu. Tugay, daha önce geçirdiği bir göz altı dolgu ameliyatı nedeniyle bazı sağlık sorunları yaşadığını ve kortizon tedavisi gördüğünü belirtmişti.

mine-tugay-dan-keyif-pozu-ozlem-icerir-1625090304.webpAncak, yıllara meydan okuyan fiziksel görünümünün sırlarını açıklayan Tugay, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Tugay, cildinin güzelliğini ve sağlığını korumak için uyguladığı doğal bir maskeyi paylaştı.

nbbvnv-qppd-cover.jpgTugay, "Bal, zerdeçal ve limon suyundan oluşan bir maske kullanıyorum. Bu maskeyi arada sırada uyguluyorum ve oldukça etkili olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, kendimi dengede tutmak için yoga yapıyorum" şeklinde konuştu.

281355676-725007942013752-185795025-gksn.jpgTugay’ın cildinin genç görünümünü korumak için uyguladığı bu yöntem, güzellik uzmanları ve takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.