Müsavat Dervişoğlu: Siyasi geçmişimiz halkımızla bütünleşmek

Müsavat Dervişoğlu: Siyasi geçmişimiz halkımızla bütünleşmek

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, HaberTürk ekranlarında Faruk Aksoy ile Burası Haftasonu programında flaş ifadelerde bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinden ayrılanlara kapılarını hangi şartlara yeniden açacaklarını duyurdu.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, HaberTürk ekranlarında Faruk Aksoy ile Burası Haftasonu programında açıklamalarda bulundu. Dervişoğlu, Türkiye ve siyaset gündemine ilişkin önemli gelişmeleri yorumladı.

“BİZİM SİYASİ GEÇMİŞİMİZ HALKIMIZLA BÜTÜNLEŞMEK İÇİNDİR”

Siyasette kişiler hakkında ön yargılar var olduğuna ayak basan Dervişoğlu, olması gereken yaklaşımı şu sözlerle dile getirdi;

Partilerin programlarıyla ilgilenmeyip kişilerin siyasi geçmişleriyle onlara siyasetin içinde yer alıyor. Bizim siyasi geçmişimiz halkımızla bütünleşmek içindir. Ancak bunun doğru tanıtımı çok önemlidir. Muhsin Yazıcıoğlu’ndan bahsettiniz. Onu sevenler onun geçmişine takılmıştı. İYİ Parti’de biz siyasilerin geçmişinden ziyade parti kimliklerini ön plana çıkarmayı amaçlıyoruz.

ekran-goruntusu-2024-06-09-112156.png

“SEÇMENİN EN AZ YÜZDE 21’İ BİZE OY VERDİ”

İYİ Parti’nin seçimlerdeki muhtemel oranlarını da yorumlayan Dervişoğlu, “Kamuoyu araştırmalarına göre 17’leri 18’leri gördüyse İYİ Parti’nin potansiyeli odur. Bizim de yaptırdığımız araştırmalarda toplam seçmenin en az yüzde 21’i 7 yıl içinde İYİ Parti’ye oy vermiş. Kimi yerel seçim, kimi genel seçim. Alabileceğimiz oy oranı budur. Bu oy kayıpları neden kaynaklandı, buna bakmamız lazım” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.