“Çıplak yatmak” buna sebep oluyor diye uyardı! Hoca Fazlı Tonar sosyal medyayı salladı

“Çıplak yatmak” buna sebep oluyor diye uyardı! Hoca Fazlı Tonar sosyal medyayı salladı

Karadenizli hoca Fazlı Tonar, tartışmalı açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. O ifadeleri sosyal medyada çalkalandı.

Daha önce zenginliğin kısa yolunu bulduğunu öne süren Karadenizli hoca Fazlı Tonar, yeni bir iddiasıyla gündeme geldi. Kendisine sorulan bir soruyu yanıtlayan Tonar, yapılmaması gerekenleri tek tek sıraladı.

maxresdefault.jpg

“BUNLARI YAPMAK FAKİRLİK SEBEBİ”

Dini sohbetlerle adından sıklıkla söz ettiren Fazlı Tonar, daha önce zenginliğin kısa yolunu bulduğunu söylemiş, tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Vakıa suresini okuyanların işe gidip bir işte çalışmaktan daha fazla zenginliğe sahip olabileceğini söyleyen Tonar, bu ifadeleriyle sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer almıştı.

Bunun üzerinde yeni bir soru geldi. Kendisine Fazlı Hoca şeklinde hitap eden bir vatandaşın sorduğu “Evi gece süpürmek, fakirlik getiriyor diyorlar. Bu doğru mudur?” sorusu üzerine cevap veren Tonar, “Evet doğru” diyerek maddeler halinde açıkladı.

TEK TEK SAYDI

Fakirlik sebebi konusunda gelen soru üzerine Tonar, “Evet, doğru. Evi gece süpürmek, yalan söylemek, ekmek kırıntısını çöpe atmak, örümcek yuvası bırakmak, bulaşıkları yıkmadan bırakmak, çıplak yatmak, eşiğe oturmak fakirlik sebeplerindendir” yanıtını verdi.

FAZLI TONAR KİMDİR?

Sosyal medyada adından sıkça söz ettiren ve hoca olarak bilinen Fazlı Tonar, Karadenizlidir. Giresun'un Piraziz ilçesine bağlı Hasanşeyh köyünde, 1978 yılında doğan Tonar, ilkokul ve Kur'an kursu eğitimini köyünde bitirdi. Bu eğitimi sonrasında ise İstanbul’a yerleşerek medrese eğitimi aldı. 46 yaşında olan Tonar, verdiği vaazlarla dikkat çekiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.