Astrolog Dinçer Güner burçları nasıl etkileyeceğini açıkladı! Mars 20 Temmuz'a kadar boğa burcunda seyahat edecek

Astrolog Dinçer Güner burçları nasıl etkileyeceğini açıkladı! Mars 20 Temmuz'a kadar boğa burcunda seyahat edecek

Ünlü astrolog Dinçer Güner, yarın itibarıyla başlayacak Mars etkisiyle ilgili çarpıcı uyarılarda bulundu.

Astroloji, çoğu zaman birçok kişi tarafından önemli görülür. Güneş’in ve Ay’ın, hatta tüm gezegenlerin hareketi, duygularımız ve karakterimiz üzerine etki gösterir.

Dinçer Güner '10-14 haziran ve 13-18 Temmuz tarihleri sıkıntılı tarihler' deyip uyardı: Yarın başlıyor... - Resim: 4

Ünlü astrolog Dinçer Güner, burçların özellikleri, gökyüzü olayları ve gelecekte onları bekleyen gelişmeler hakkında güvenilir yorumlarıyla tanınıyor.

Güner, sosyal medya hesabından yorumlarını paylaşmaya devam ediyor.

Astrolojide Gezegen Dönüşleri | Astopia

Ünlü astrolog Dinçer Güner, günlük tüyosunda "MARS BOĞA BURCUNDA 20 TEMMUZA KADAR!" başlığı altında, 9 Haziran itibari ile Mars'ın Koç Burcundan çıkıp 20 Temmuza kadar Boğa burcunda seyahat etmeye başlayacağını ve burçlar üzerinde etkilerini şu şekilde açıkladı:

MARS; savaşarak elde etme, mücadele, güç kullanma, aktif olma, hastalıklar, silahlar, savaşlar, patlama, terör, fiziksel enerjimizi ortaya koyuş şeklimiz, kan, ameliyatlar, risk alma, insiyatif kullanma, rekabet, cinsellik, eril enerjiler, öfke ile sembolize edilir. Boğa burcu ise astrolojide; sahip olma duygusu, çalışkan ve üretken ve çok basit bir deyişle ‘fizikî olanı’ sever. Dokunmak, güven duygusu, sabır gerektire durumlar, doğa, toprak, toprakla ilgili her türlü iş ve konu, rahatına düşkünlük, risk almamak, değişime kapalı olma hali, istikrar, finansal her türlü konu ile sembolize edilir. Sağlık olarak ise :Boyun, ense ve boğazı, troid ve beslenme ile ilgili konulardır.

Dünya astrolojisine göre ise; bankalar, tarlalar, seralar, çiçekler ve tohumlar, refah seviyesi, yatırımlar ve yatırımcılar, müzisyenler, ülkede finansal değeri en yüksek olan ulusal ürünler, konfora yönelik alternatif ürünler, değerli taşlar ve mücevherat, ulusal güvenlik ve özel korumalar, hibeler, alım gücü ve likidite yine boğa ile sembolize edilir. Mars Boğa burcuna zararlı pozisyondadır. İster istemez hızını düşürür, yavaşlar, harekete geçmesi zorlaşır. Burada harekete geçilen konular daha çok para, finans ile ilgili konular olacaktır. Daha çok para kazanmak, parasal konularda ki sorunları çözmek adına harekete geçilecektir. Fakat Mars bu burçta zaten parasal krizler, sorunlar, problemler ister istemez meydana getirecek ve stresler yaratacaktır. Güvenli duygusunu tehdit eden bir durumla karşılaşıldığında bastırılmış bir öfke, kriz, tepkiler ortaya çıkacaktır bu süreçte.

Güneş Sistemi'ndeki Gezegenler ve Daha Fazlası - Tamindir

Yine libidonunda yükseleceği bir dönem olacaktır. Bir tarafta sabır ve istikrar gücü diğer taraftan agresyon ve hareke geçilmesi için sabırsızlanan bir prensip Mars var. Bu iki prensibi dengelemek ne yazık ki çok zor. Gaz- fren mekanizmasının ardı ardına çalışması gibi durum meydana getirecektir. Bu dönem başkalarından maddi bir takım beklentilerimiz var ise, yeteri kadar karşılanmayabilir, ödemelerde sıkça gecikmeler söz konusu olabilir. Bu yüzden bir şeylere güvenerek yatırım yapmak için pekte olumlu bir dönem değil. Eğer ki kişisel olarak kendinize güveniyor, birikmiş bir paranız var ise, beklentisiz bir şekilde yatırım yapacaksanız, başkalarına bağlı kalmadan hareket edebilecekseniz harekete geçebilirsiniz tabii ki. Bu dönem sahiplenme duygusu çok daha güçlü bir şekilde vurgulanabilir, daha kıskanç davranışlarda bulunabiliriz.

Elimizdeki koşulları kaybetmemek adına biraz da olsa sertleşebiliriz. Dayanıklılık ve büyük bir kararlılıkla harekete geçilir, güçlü ve odaklı bir enerjidir, yolundan kolay kolay sapmaz ve hedef odaklıdır. Savaşlar “Yavaş ve İstikrarlı” bir şekilde yol alarak kazanılır bu dönemde. Mars ameliyat gibi durumları da simgelediğinden dolayı, özellikle bu dönemde boyun, boğaz, bademciklerle ilgili operasyonlar için uygundur. Özellikle boğaz enfeksiyonlarında artışlar meydana gelebilir. Bu dönem toprakla ilgili sorunlar, toprakların verimliliği, depremler söz konusu olabilir. Yine toprak kaymaları, heyelanlarda aynı şekilde. Özellikle 10-14 haziran ve 13-18 Temmuz tarihleri sıkıntılı tarihler! Vergilerle ilgili yeni uygulamalar, yaptırımlar söz konusu olabilir. Bankalar, bankacılık sektörü, faizler, Merkez bankası gibi para ve finans odaklı noktalarda yeni uygulamalara gidilebilir. Özellikle toprak verimliliği düşebilir, tarım ürünleri konusunda stresli durumlar oluşabilir. Mülk, arsa, ev- gayrimenkul sektörü ile ilgili de yeni düzenlemeler gelebilir bu süreç içinde...

11.jpg

12.jpg

BOĞA BURCUNUN ÖZELLİKLERİ

Güvenilir, rahatına, konforuna, yemeğe düşkün, gurme, harekete geçmekte zorlanan

Boğa burcu erkeği: Güven ve sadakat önemlidir. Bir Boğa erkeğinin güvenini kazandıysanız sizden kolay kolay vazgeçmez. Süslü, bakımlı, makyajlı kadınlardan hoşlanır. Lüks, para ve maddiyat onun için önemlidir.

Boğa Burcu İçin Doğal Taş Hangisidir? - Boleyn Crystal

Boğa burcu kadını: Giyinmekten, süslenmekten hoşlanan, her daim güzel görünmek isteyen, alımlı, bakımlı, güzel kadındır. İlişkilerinde güven çok önemlidir. Karşılığında sonsuz bir sadakat sunabilir. Para harcamayı, alışverişi sever ancak hesabını da bilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.