Muslera ortalığı birbirine kattı

Muslera ortalığı birbirine kattı

Uruguay milli takımını bırakan Galatasaray’ın başarılı kalecisi Muslera'nın Uruguay milli takımına dönmesi için ikna edilmemesi tepkilere neden oldu.

Copa America öncesi hazırlıklarına tam gaz devam eden Uruguay Milli Takımı hazırlık maçı kapsamında Meksika ile karşı karşıya gelecek.

6 Haziran perşembe günü oynanacak olan mücadele öncesi Edinson Cavani ve Fernando Muslera'nın kadroya çağrılmaması olay oldu.

Galatasaray'ın kalesini koruyan Urugaylı kaleci her ne kadar kısa bir süre önce milli takımı bıraktığını açıklasa da bu durumdan dolayı basın teknik direktörü Marcelo Bielsa'yı suçluyor.

Bielsa'nın Muslera'yı turnuvaya katılması için ikna edememesini başarısızlık olarak tanımlayan Uruguaylı gazetecilerden önde gelenlerinden olan Daniel Castro, “Bu çılgınlığı hiç sevmedim. Teknik direktöre en iyi seçimi yapması için para ödüyorlar. Bunun için yıldız oyuncularla daha iyi ve saygılı iletişim kurabilirdi. Uruguay'ın iyiliği için bunu yapmalıydı.” Şeklinde bir açıklamada bulundu.

Uruguay’da başarılı olan gazetecilerden bir diğeri olan Sergio Gorzy ise konuyla ilgili olarak, “Beni kötü bir öksürük tuttu. İlk önce Vecino, sonra Cavani'yi şimdi de Türkiye'nin şampiyonu Fernando Muslera'yı milli takımdan emekli etmek. Neler oluyor?" İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.