Nagehan Alçı istihbaratçı Yunan sevgilisiyle görüntülendi! 'Yabancı diplomatla görüşüyorum' demişti

Nagehan Alçı istihbaratçı Yunan sevgilisiyle görüntülendi! 'Yabancı diplomatla görüşüyorum' demişti

Boşanmalarının ardından Rasim Ozan Kütahyalı’dan psikolojik şiddet gördüğüne dair açıklamalarda bulunan Nagehan Alçı, yeni Yunan sevgilisi Stavros Christodoulidis ile ilk kez görüntülendi.

Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile 13 yıllık evliliğini 3 Ekim 2023'te sonlandırdı. Boşanmalarının ardından, Alçı şiddete uğradığı iddialarıyla gündemde yer aldı. Kütahyalı tarafından tehdit edildiğini ve psikolojik şiddete maruz kaldığını açıklayan Alçı, tazminat davası açmıştı.

Ayrıca, 9 Temmuz'da katıldığı bir YouTube programında Yunanistanlı bir diplomatla ilişki yaşadığını açıklamasıyla dikkat çekmişti.

Alçı açıklamasında “Şu an görüştüğüm biri var. Yabancı bir diplomat. Rasim bunu öğrendikten sonra daha da çirkinleşti. Güya liberalim diyen bir adam kendine birkaç telefon alıp, oraya buraya telefon etmiş. Yunan ajanı olduğumu, ilişkim olan kişinin Türk düşmanı olduğu gibi iftiralar atmış” demişti.

Nagehan Alçı çok konuşulan Yunan istihbaratçı Stavros Christodoulidis ile ilk kez görüntülendi.

nagehanbuyuk1.webp

NAGEHAN ALÇI: GÜZEL BİR İLİŞKİMİZ VAR

Nagehan Alçı'nın Yunan istihbaratçı Stavros Christodoulidis ile ilişkisi, Nişantaşı'nda birlikte objektiflere yakalanmalarıyla daha da belirginleşti. Alçı, ilişkilerini "Güzel bir ilişkimiz var" sözleriyle doğrulayarak, spekülasyonlara son verdi. İkilinin yan yana gülerken çekilen fotoğrafları, kamuoyunun ilgisini çekti ve geniş çapta yankı buldu.

Nagehan Alçı, gazeteci Nevşin Mengü'nün programına konuk olmuş, yeni bir aşka yelken açtığını ilk defa duyurmuş, bu kişinin yabancı bir diplomat olduğunu ifade etmişti.

Alçı, “Ben boşanmış bir insanım. Annemle de çocuklarımla da tanıştırdım. Yıllarca yaşadığım kabustan sonra kendimi mutlu hissettim” demişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.