Gülşen şarkı söylerken sinek yuttu ‘Günah bana ya’

Gülşen şarkı söylerken sinek yuttu ‘Günah bana ya’

Şarkıcı Gülşen açık havada şarkı söylerken sinek yuttu.

Sahne tarzı ve şarkılarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Gülşen konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak ‘Bal’ şarkısı ile listelere hızlı bir giriş yapan Gülşen’in konserde başına talihsiz bir olay geldi.

Önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro'da sahne alan Gülşen, sevilen şarkılarını söylerken yanlışlıkla sinek yuttu. Yaşadığı durumu esprili bir dille seyircilerine anlatan Gülşen, ''Protein olarak sinek yedim. Çok günah bana ya'' ifadelerini kullandı.

Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriyle buluşan Gülşen, sahneye açık sarı renkteki etek ve bluzuyla çıktı. Şarkıcı bu esnada talihsiz bir olay yaşadı.

sarkici-gulsen-konserinde-yanlislikla-sinek-yuttu-17569725-9656-amp.webp

Göbeğini açıkta bırakan kıyafetiyle kusursuz fiziğini gösteren Gülşen, art arda sevilen şarkılarını izleyicileri ile birlikte söylediği esnada sinek yuttu.

Açık havada konser vermenin azizliğine uğrayan Gülşen, "Hayattaki şansım. Şöyle görüneceğim diye saatlerce uğraş, protein olarak sinek ye. Olacak iş mi arkadaşlar, olmaz. Çok ayıp... Çok günah bana ya valla günah. Bak buralarda dolaşıyorlar. Nazar değmesin maşallah diyelim. Dolaşın dolaşın..." şeklinde konuştu.

Gülşen Bodrum’daki konserini sahnedeki fotoğraflarını 4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından "Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim" notu ile paylaştı.

sarkici-gulsen-konserinde-yanlislikla-sinek-yuttu-17569724-5760-m.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.