Tuğba Ekinci’ye Pınar Eliçe’den ayar! Eski yarı çıplak pozlarını paylaşmıştı

Tuğba Ekinci’ye Pınar Eliçe’den ayar! Eski yarı çıplak pozlarını paylaşmıştı

Şarkıcı Tuğba Ekinci, kendisini eleştiren Pınar Eliçe’nin eski pozlarını bulup paylaşınca Eliçe’den yanıt gecikmedi.

Tuğba Ekinci, kendisini eleştirdiği için Pınar Eliçe’nin eskiden verdiği müstehcen pozlarını arşivden çıkardı. Yaptığı paylaşım, kısa sürede muhatabı Eliçe’den yanıt aldı. Ünlü isim, “Siz bu dergilerdeki vermiş olduğum resimlerden ötürü beni vurmaya çalışıyorsunuz ama kendime baktım hayran kaldım çok güzel kadınmışım vallahi size inat yeni pozlar vereceğim” ifadelerini kullandı.

18977566-728xauto.webp

“YANIMDAN GEÇSE UMURUM OLMAZ”

Tuğba Ekinci, sahne tarzı hakkında yaptığı eleştirilerle tepki çeken Pınar Eliçe'ye, geçmiş yıllarda çekilen fotoğraflarını paylaşarak cevap verdi. Eliçe, Ekinci'nin bu hamlesine, "Ben işimi yapıyorum, Tuğba Ekinci'yle hiçbir alıp veremediğim yok. Yanımdan geçse bile umurumda olmaz," diyerek yanıt verdi ve aralarında herhangi bir kişisel sorun olmadığını belirtti.

Bir dönem verdiği pozların gündeme gelmesi hakkında konuşan Eliçe, “ben zaten bunları saklamıyorum” diyerek devamında şu ifadeleri kullandı:

“Ne zaman hoşunuza gitmeyen bir şey söylesem hemen şöyle bir algı oluşturuluyor, eski resimlerim servis ediliyor, hemen geçmişte dans ettiğim aileme 15 yaşında çalışarak ekmek parası götürdüğüm, saklamadığım bir yerden vurmaya çalışıp acıtacaklarını zannediyorlar ama acımıyor. Ben zaten bunları saklamıyorum gizleme ihtiyacı duymuyorum. Şimdi siz bunları koyunca ne oluyor ben ahlaksız mı oluyorum ben karaktersiz mi oluyorum?”

640xauto.webp

“SİZİN BU KADAR KÜÇÜK BEYNİNİZLE…”

Duruma sinirlenen Pınar Eliçe, “Siz bu kadar küçük beyninizle bu algıyı yaratmanızla ben bu olmuyorum” ifadelerini kullanarak, “Ben bir sanat camiasından geliyor o zaman RTÜK yoktu, farklı dergiler vardı. Siz bu dergilerdeki vermiş olduğum resimlerden ötürü beni vurmaya çalışıyorsunuz ama kendime baktım hayran kaldım çok güzel kadınmışım vallahi size inat yeni pozlar vereceğim” şeklinde isyan etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.