Otobüste okul müdürü tarafından darp edilmişti! Yaşlı adam yaşamını yitirdi

Otobüste okul müdürü tarafından darp edilmişti! Yaşlı adam yaşamını yitirdi

Mersin'de otobüste bir okul müdürü ve oğlu tarafından darp edilen yaşlı çiftten darp edilen engelli yaşlı adam Ramazan Polat yaşamını yitirdi.

15 Aralık'ta eşi ile birlikte darp edilen Ramazan Polat'ın kesin ölüm nedenini ise yapılacak otopsinin ortaya çıkaracağı belirtildi.

yasliadamdarp2.jpg

77 yaşındaki engelli Ramazan Polat ve 71 yaşındaki eşi Hamdiye Polat’ın hastaneye gitmek üzere bindikleri otobüste çıkan tartışma sonucu bir okul müdür ve 17 yaşındaki oğlu tarafından darp edilmişti.

yasliadamdarp.jpg

Tarsus ilçesinde bir lisenin müdürü olduğu belirtilen İsmet T. ile 17 yaşındaki oğlu A.O.T.'nin kalp pili takılı olan, felçli olduğu için vücudunun sağ kısmını kullanamayan ve ayrıca böbrek yetmezliği bulunan Ramazan Polat ve eşi Hamdiye Polat’ı darp etmişti.

Olay nedeni ile açılan davada tutuklu sanıklardan okul müdürü İsmet T., 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına verilmiş, cezası tutuklulukta geçirdiği süre göz önüne alınarak tahliyesine kararı verilmişti. 17 yaşındaki oğlu için ise kaçma kaçma şüphesi bulunmadığı gerekçesi ile tahliye kararı verilmişti.

Yaşlı çift verilen tahliye kararına isyan ederek itiraz edeceklerini söylemişlerdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.