Bankadan müşterilerine kaçırılmayacak fırsat! Otomatik fatura talimatına 750 TL verilecek

Bankadan müşterilerine kaçırılmayacak fırsat! Otomatik fatura talimatına 750 TL verilecek

QNB Finansbank, elektrik, su ve doğalgaz faturalarını kapsayan yeni bir otomatik ödeme kampanyası başlattığını duyurdu.

QNB Finansbank, otomatik ödeme talimatı oluşturan müşterilerine özel bir promosyon başlattı. Bu kampanya kapsamında, 31 Mayıs'a kadar vadesiz hesaplar veya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları aracılığıyla verilen her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için müşterilere 250 TL değerinde ParaPuan sunulacak. Toplamda, bu teşvikten 750 TL'ye kadar ParaPuan kazanma fırsatı bulunuyor.

QNB Mobil uygulaması üzerinden 1 ile 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında uzaktan müşteri olma işlemi gerçekleştiren ve bu süreçte video görüşme yoluyla bankayla ilişki kuran müşteriler, özel bir kampanyadan yararlanma şansına sahip olacaklar. Bu kampanya, belirtilen tarihler arasında, CardFinans ve QNB First markalı kredi kartlarına veya QNB Finansbank çek hesaplarına verilecek yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatlarını kapsayacak şekilde tasarlanmıştır. Ancak, kampanya dönemi içerisinde iptal edilen ve sonrasında yeniden verilen talimatlar için herhangi bir ödül verilmeyecektir.

qnb-finansbank-5000-tl-hizli-kredi-kampanyasi-baslatti12-1.jpg

Müşteriler, her bir yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 250 TL değerinde ParaPuan kazanma fırsatına sahip olacaklar, bu ödül toplamda 750 TL'ye kadar ulaşabilecek. Ödül kazanımı için, kredi kartı ile verilen fatura ödeme talimatının en az bir defa 30 Haziran 2024 tarihine kadar ödenmiş olması gerekmekte. Ayrıca, verilen talimatların 30 Kasım 2024 tarihine kadar aktif kalması zorunluluğu bulunmakta. Belirtilen tarihe kadar herhangi bir talimatın iptal edilmesi halinde, daha önce verilmiş olan ParaPuan ödülleri geri alınacak. Eğer ParaPuan kullanıldıysa, kullanılan miktar kredi kartı hesap özetinize borç olarak yansıtılacak.

CardFinans ve QNB First kredi kartı sahipleri, otomatik fatura ödeme talimatları karşılığında ParaPuan kazanma fırsatına sahip olacaklar. Ödeme talimatı verilen her fatura için, 100 TL değerindeki ParaPuan ödülü, faturanın ödendiği ayın son iş gününde, ek olarak 150 TL değerindeki ParaPuan ise 1-10 Temmuz 2024 tarihleri arasında ilgili kredi kartlarına tanımlanacak.

Ayrıca, QNB Finansbank vadesiz hesaplarından verilen ödeme talimatları durumunda, 30 Haziran 2024'e kadar ödenen faturalar için kazanılan ParaPuan'lar, yine 1-10 Temmuz tarihleri arasında CardFinans Nakit kartlara yüklenecek. Ancak, ödeme gününde hesap bakiyesi veya kredi kartı limiti yetersizse, fatura ödeme işlemi yapılmayacak. Bu kampanya, sadece belirtilen kredi kartları ve QNB Finansbank hesapları için geçerli olup, kazanılan ParaPuan'ların kullanım süresi 25 gün ile sınırlıdır. Kullanılmayan ParaPuan'lar bu sürenin sonunda iptal edilecek. ParaPuan'lar, QNB Finansbank üye iş yerlerinde ve POS cihazlarında geçerli olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.