Otomobil bisikletli çocuğa çarptı

Otomobil bisikletli çocuğa çarptı

Sultanbeyli'de, yokuş aşağı bisikletle ilerleyen bir çocuk, bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Kazanın detayları, güvenlik kameralarına yansıyan anlık görüntülerle ortaya çıktı.

Olay, geçtiğimiz öğle saatlerinde Sultanbeyli'nin Battalgazi Mahallesi'nde, Yıldırım Caddesi'nde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, 3 arkadaş yokuş aşağı pedal çevirirken, ikisi sol şeritte ilerlerken bir diğeri kontrolü kaybederek karşı şeride geçti. Bu sırada, karşı şeride geçen çocuğa seyir halindeki bir araç çarptı. Çarpışma sonucu çocuk birkaç metre havalandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, çevreyi güvenlik altına aldı, sağlık ekipleri ise yaralı çocuğa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı ve olayın güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri incelenmeye alındı.

Mahalle sakinlerinden Aysima Öztürk, "Çocuk burada bisiklet sürüyordu. Sürücü, normal hızla giderken birdenbire çocuğa çarptı. Çocuk, çarpmanın etkisiyle savruldu. Olay anında büyük bir telaş yaşandı. Hemen çocuğu hastaneye götürdüler. Neyse ki sağlık durumu iyi. Burası okul bölgesi olmasına rağmen bazı sürücüler hız sınırlarını aşıyorlar, bu da zaman zaman benzer olayların yaşanmasına sebep oluyor" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.