Özge Özpirinçci ve Başak Dizer bebeklerini birlikte büyütüyor! Çiftlikte eğlenceli dakikalar…

Özge Özpirinçci ve Başak Dizer bebeklerini birlikte büyütüyor! Çiftlikte eğlenceli dakikalar…

Başak Dizer ve Özge Özpirinçci, Kurt Efe ve Mercan’ı götürdükleri çiftlik anlarını sosyal medyada paylaştı.

Birkaç yıl önce yakın dönemde anne olan Özge Özpirinçci ile Başak Dizer, çocuklarını birlikte büyütüyor. Çoğu anlarında birlikte olan iki ünlü ismin çocukları şimdiden arkadaş olmuş gibi görünüyor.

img20221031122049.webp

Sevilen ünlü çiftler arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer ve Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk’ün ilişkileri magazin dünyasında göz dolduruyor. İki ailenin yakın dostluğu, çocuklarına da yansıdı.

Birlikte sık sık bir araya gelen iki aile, son olarak çiftlikte geçirdikleri mutlu anlarla sosyal medyanın gündemine oturdu.

MERCAN VE KURT EFE BİR ARAYA GELDİ

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabından yaptığı samimi bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu, Mercan ve Kurt Efe’nin bir araya geldiği fotoğraf karelerini paylaşarak on binlerce beğeni topladı.

Ailelerin dostluğu, çocuklarına da sirayet etti. Görenler duygulandı. Ünlü çiftlerin çocuklarının ‘kankalık’ yapması, takipçilerinde hayranlık uyandırdı.

magazin1.webp

KURT EFE’NİN DOĞUM GÜNÜNE KATILMIŞLARDI

Oyuncu çift Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, geçtiğimiz aylarda ünlü isimler Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin oğulları Kurt Efe’nin doğum gününe kızları Mercan ile katılmışlardı. Kurt Efe ve Kıvanç Tatlıtuğ’un eğlenceli dakikalar yaşadıkları doğum günü videosunda, Pirinçci ile Yamantürk’ün kızları Mercan da Başak Dizer’in kucağındaydı. O keyifli anlar, görenlerin neşesine neşe katmıştı.

mercankurtefe.jpg

mercan.webp

Öte yandan ünlü isimler, daha önce de bebeklerini bir araya getirdikleri paylaşımlarda bulunmuşlardı.

Bu paylaşımlar da hayranları tarafından çok beğenilmişti. Ünlü isimler, bebeklerinin ayaklarını paylaştıkları anlarla dikkat çekmişti.

cocuklar-001.jpg

Kurt Efe ve Mercan’ın şimdiden başlayan dostluklarının gelecekte medyada nasıl yer bulacağı ve ikilinin dostluklarının sürüp sürmeyeceği şimdiden merak konusu olmaya başladı.

magazin2.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.