Reha Muhtar’ın kızı ilk kez konuştu! Poyraz’ı kaçırdığı iddia edilmişti

Reha Muhtar’ın kızı ilk kez konuştu! Poyraz’ı kaçırdığı iddia edilmişti

Duayen gazeteci Reha Muhtar, evinde geçirdiği kaza sonucu yoğun bakıma alınıp entübe edilmişti. Muhtar’ın eşi Deniz Uğur oğlu Poyraz’ın şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı’nın kaçırdığını ileri sürmüştü. Muhtar’ın kızı Ayşe ilk kez konuştu.

Reha Muhtar geçtiğimiz gün evinde geçirdiği talihsiz kaza sonrası apar topar hastaneye kaldırılmış ardından yoğun bakımda tedaviye alınmıştı. Reha Muhtar’ın eşi Deniz Uğur, oğlundan haber almadığını kaçırıldığını iddia etmişti.

3713454-292b1b9914480dce8e2a9becb63fcd96-640x640.jpg

ANNESİNİN İDDİALARINI BOŞA ÇIKARDI

Muhtar’ın oğlu Poyraz ise kişisel sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak kaçırılmadığını söyledi. Ayrıca Poyraz ablasının yanında kendi isteğiyle kalmak istediğini belirtti.

Şarkıcı Nilüfer ise hesabından bir video paylaşarak kaçırılmanın söz konusu olmadığını anlattı. Kaçırma iddialarıyla suçlanan Ayşe Nazlı ise, konuya ilişkin ilk kez konuştu.

3713454-5dac4d03bc99e7bb91036e2d1e063506-640x640.jpg

Ayşe Nazlı'nın açıklaması şöyle:

"'Poyraz, doğduğu günden beri beni ablası ve kardeşi olarak biliyor ve bu durum hep böyle kalacak. O da benim kardeşim ve ailem, kan bağı ya da soyadımız aynı olsun ya da olmasın. Kalbi kötü olan insanların bunu anlaması zaten imkansız. Ben daha 1 yaşındayken, Reha Muhtar benim babam olmak istemiş, ona 'baba' dememi istemiş ve beni öz kızı gibi büyütmüştür. Ailemizle ilgili hiçbir şey bilmeyen insanların böyle zor günlerde ne beni ne de Poyraz'ı daha fazla üzmeye hakkı yoktur. Biraz empati ve saygı lütfen' diyerek devam etti."

3713454-c96eb5b43a55a9ef5ec93c31cc19bac1-640x640.jpg

NE OLMUŞTU

Birkaç gün önce Baltalimanı'ndaki evinde merdivenlerden düşerek ağır yaralanan Reha Muhtar, hastaneye kaldırılmıştı. Günlerdir yoğun bakımda olan Reha Muhtar, tedavisi için birkaç gündür uyutuluyor. Muhtar'ın tedavi gördüğü hastaneden alınan bilgiye göre ünlü isim uyandırıldı ve durumu stabil. Usta sanatçının ne zaman kendine geleceği ise bilinmiyor.

Reha Muhtar’ın eski eşi Deniz Uğur, “Reha Bey'in, beyin kanaması geçirdiği söyleniyor, başka bir bilgim yok. Akşamdan beri oğlum telefonlarını açmıyor” diyerek oğlunun Muhtar’ın eşi Nilüfer tarafından kaçırıldığını ileri sürmüştü.

1-2-001.webp

İDDİALAR ASILSIZ

Uğur’un ardından konuşan Nilüfer “Ayşe Nazlı'nın kardeşini kaçırmak gibi bir düşüncesi ve girişimi söz konusu dahi olamaz. İddialar asılsız ve yersiz. Çocuk annesine gitmek istemediğini zaten defalarca belirtmişti. Poyraz'ın velayeti de babasında. Bu noktada tek dileğimiz Reha Muhtar'ın sağlığına kavuşması” diyerek hakkında çıkan kaçırma iddialarını reddetmişti.

gvlk8e5xcaa2wju.jpg

“KAÇIRILMADIM”

Poyraz Muhtar “Sosyal medyada annem kaçırıldığımı söylüyor ama kaçırılmadım. Ablam beni babamın evine getirdi. Ben evdeyim, mutluyum ve başka bir yere gitmek istemiyorum” ifadelerini kullanarak annesinin iddialarını asılsız çıkardı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.