'Yemek Yiyemediği İçin Gözaltına Aldırdı' iddia edildi, o savcıya yumruklu saldırı

'Yemek Yiyemediği İçin Gözaltına Aldırdı' iddia edildi, o savcıya yumruklu saldırı

Ordu Aybastı'nda yaşanan ve kamuoyunda geniş yankı bulan olayla ilgili olarak, iddiaların odağındaki Savcı Mücahid Şamil Koca, ilk kez konuştu.

Gerçek Gündem’den Seyhan Avşar’ın haberine göre; Ordu Aybastı'nda yaşanan ve kamuoyunda geniş yankı bulan olayla ilgili olarak, iddiaların odağındaki Ünye Adliyesi'nde görevli Cumhuriyet Savcısı Mücahid Şamil Koca, ilk kez konuştu. Gerçek Gündem'e özel açıklamalarda bulunan Koca, iddiaların aksine kendisinin darp edildiğini ve ailesiyle birlikte zor anlar yaşadığını belirtti.

Koca, olay günü ailesiyle birlikte gittiği restoranda boş yer olmaması üzerine yaşanan tartışmanın ardından kendisine fiziksel saldırıda bulunulduğunu iddia etti. Savcı, "Sağ kulağıma yumruk yedim. Çocuğum ve kayınvalidem yere düştü. Çocuğum çığlık çığlık ağladı" diyerek yaşadıklarını anlattı.

İDDİALARIN AKSİNE BİR SENARYO

Kamuoyunda savcının, restoran sahiplerini ve çalışanlarını gözaltına aldırdığı ve hakaret ettiği yönünde iddialar yer alırken, Koca bu iddiaları reddetti. Savcı, restoranda sadece yer sorunu yaşadığını ve durumu anlamaya çalıştığını, ancak karşısındakilerin saldırgan tavırları karşısında çaresiz kaldığını belirtti.

whatsapp-image-2024-08-05-at-17-tm5l.webp

"AMACIM KENDİMİ TANITMAKTI"

Koca, olay sırasında sadece kendisini tanıttığını ve herhangi bir kötü niyeti olmadığını vurguladı. "Asla kötü niyetim yoktu. Lakin adam bir anda sinirlendi. 'Sen savcıysan ben 20 yıllık esnafım' dedi. Durumu anlatmaya çalıştım. Ama üzerime yürüdüler" diyen Koca, yaşadığı olayın şokunu atlatamadığını ifade etti.

whatsapp-image-2024-08-05-at-17-r2qe.webp

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Savcının şikayeti üzerine gözaltına alınan kişiler hakkında gerekli işlemler yapılıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.