Simpsonların bu kehaneti yürekleri ağza getirecek! Gerçekleşirse cayır cayır yandık

Simpsonların bu kehaneti yürekleri ağza getirecek! Gerçekleşirse cayır cayır yandık

Simpsonların bu kehaneti gerçekleşirse bu kez cayır cayır yandık.

Televizyon tarihinin en uzun soluklu çizgi dizilerinden biri olan Simpsonlar, 1989 yılında bu yana izleyicilerini mizahi içeriğiyle olduğu kadar sıra dışı gelecek tahminleriyle de şaşırtmaya devam ediyor. Dizinin son bölümlerinden birinde yapılan tahmin ise 2024 yılına dair kehanetler küresel çapta büyük yankı uyandırdı.

GIDA ÜRETİMİNDE DÜŞÜŞLER YAŞANACAK

Simpsonlar dizisinin son bölümlerinde, 2024 yılına ilişkin çarpıcı bir tahminde bulunuldu. Dizinin öngörüsüne göre, beklenmedik hava olayları ve sıcaklık dalgalanmaları nedeniyle dünya genelinde gıda üretiminde ciddi düşüşler yaşanacak.

0x0-simpsonlardan-tozu-dumana-katacak-2024-yili-kehaneti-kotu-gunleri-atlattik-asil-simdi-1718790594965.webp

Şimdiye kadar birçok olayı tahmin eden dizi Apple Vision gözlüğü, Lady Gaga’nın Superbowl performansı, Donald Trump’ın başkan adaylığı gibi birçok olayı bilmişti. Özellikle küresel ısınmanın etkileri vurgulanan bölümde, 2024 yılında artan sıcaklık ve değişen çevre koşullarının tarım ürünlerinin besin değerlerini düşüreceği ve bu durumun insan sağlığı üzerinde ciddi etkiler yaratacağı öne sürüldü.

0x0-simpsonlardan-tozu-dumana-katacak-2024-yili-kehaneti-kotu-gunleri-atlattik-asil-simdi-1718790588506.webp

Simpsonlar dizisi, bu senaryo çerçevesinde dünya genelindeki besin kaynaklarının nasıl etkilenebileceğini kasvetli bir tablo ile izleyicilere sahnelerinde anlattı.

ELEŞTİRMENLERDEN TAM NOT ALAMADI

Dizi, bu tür önemli konulara dikkat çekerek çevre bilinci ve gıda güvenliği konularında farkındalık yaratma çabası içinde olduğunu gösterdi. Ancak bazı eleştirmenler, dizinin karamsar senaryolarıyla gereksiz yere korku ve panik yarattığını iddia ediyor.

64183b31e4bfdd077ca8d74f.webp

Simpsonlar'ın gelecek bölümleri, bu tür kehanetler ve öngörüler nedeniyle izleyiciler tarafından büyük merakla beklenirken bu tahminlerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği, ilerleyen zaman içinde netlik kazanacak. Simpsonlar'ın bu tür içerikleriyle hem eğlence sunma hem de ciddi tartışmaları başlatma potansiyeline sahip olduğu belirtiliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.