Simpsonların yeni kehaneti kafayı yedirtecek! Gerçekleşirse asıl şimdi yandık

Simpsonların yeni kehaneti kafayı yedirtecek! Gerçekleşirse asıl şimdi yandık

The Simpsonlar dizisinin bir kehaneti daha ortaya çıktı. Kafayı yedirtecek kehanet gerçekleşirse bizi zor günler bekliyor.

Simpsonlar dizisi kehanetleriyle gündemi sarsmaya devam ediyor. Son olarak İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesi üzerine Simpsonlar bildiği iddia edilmişti.

Kısa bir süre sonra ise gerçek ortaya çıktı. Simpsonlar dizisinden görüntü gibi sunulan fotoğrafın yapay zekayla yapıldığı anlaşıldı. Ancak Simpsonların gerçek kehanetleri bu kez gündeme geldi. 1989 yılında yayın hayatına başlayan dizi 35 sezondur ara vermeden devam ediyor.

the-simpsons-movie-e1663019965152.jpg

Dizinin günümüze kadar yayımladığı birçok bölümde gerçek hayatta yaşanan olayların yer aldığı görüldü. Bir zaman sonra Simpsonların bazı bölümlerindeki sahneleri izleyiciler tarafından kehanet olarak adlandırılmaya başlandı.

Donald Trump’ın adaylığını, Kobe Bryant’ın helikopter kazasını, Lady Gaga’nın SuperBowl performansı gibi birçok olayı önceden tahmin eden dizinin yeni kehaneti izleyenleri strese soktu. Dizinin son bölümlerinden küresel ısınmanın neden olacağı iklim krizine dikkat çekildi.

podcast-news-promo-5.png

DÜNYA GENELİNİ ETKİLEYECEK

2024 yılında beklenmedik hava olayları ve sıcaklık dalgalanmaları ile gıda üretiminde ciddi düşüşlere yol açacağı belirtilirken The Simpsons dizisi bu durumun dünya genelini etkileyecek sahnelere yer verdi.

ekran-goruntusu-2024-05-26-233302.png

Dizideki kehanete göre, besin değerlerinin giderek azalacağı ve bu durumun insan sağlığı üzerinde olası etkileri olacağı gözlenirken, artan sıcaklık ve değişen çevre koşulları tarım ürünlerinin besin değerlerini düşürebileceğine dikkat çekti. Ayrıca gıda güvenliğini tehlikeye atabileceği anlamını taşıyan sahnelerde yer aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.