Sivilce ve gözenek problemi bu karışımla tarih oluyor: Cildi mermer gibi yapıyor!

Sivilce ve gözenek problemi bu karışımla tarih oluyor: Cildi mermer gibi yapıyor!

Beslenme düzeniniz, hormonel dengeniz gibi çeşitli faktörlerden sivilcelenme ve gözenek problemleri ile baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Cildinize dair problemleri ilaç desteğiyle çözmeden önce alternatif tıptan yararlanabilirsiniz.

Alternatif yıllardır kullanılan bu mu malzemeler sivilce problemini, sağlığınıza zarar vermeden ortadan kaldırıyor. Cildinizi düzenli aralıklarla temizlememeniz, cilt temizleme malzemelerini eksik kullanıyor olmanız. beslenme düzeniniz gibi bir çok faktör cildinizin sağlıklı görünümünde etki ediyor.

ÇAY AĞACI YAĞI VE PİRİNÇ MASKESİ MUCİZESİ

Cildinizin daha sağlıklı ve aknesiz bir görünüme kavuşması için çay ağacı yağı ve pirinç maskesinden destek alabilirsiniz. Çay ağacı maskesi sayesinde cildinizde sivilcelerden eser kalmayacak. pirinç maskesi için üç yemek kaşığı pirinci haşlayarak haşlanmış pirincin suyunun içerisine bir yemek kaşığı bal ve yarım kase sütü ekleyerek iyice karıştırmanız gerekiyor. ardından bu karışımı cildinize uygulayarak 20 dakika boyunca cildinize tutabilirsiniz.

Çay ağacı yagini ise sadece sivilceniz çıktığı günlerde aktifleşmeden sivilcenizin üzerine bir kulak çubuğu yardımıyla uygulayarak sivilcelerinizden kurtulabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.