Sokak ortasında hamile kadını acımasızca dövdü! 14 suç kaydı bulunuyordu ‘Hem dayakçı hem sapık’

Sokak ortasında hamile kadını acımasızca dövdü! 14 suç kaydı bulunuyordu ‘Hem dayakçı hem sapık’

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 19 yaşındaki Sudenaz A., eski eşi Yılmaz Akman tarafından çocuğunun gözleri önünde vahşi bir şekilde dövüldü.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaşanan dehşet verici olay, yaşandı. 19 yaşındaki Sudenaz A., eski eşi Yılmaz Akman tarafından çocuğunun gözleri önünde vahşi bir şekilde dövüldü. Olay anları cep telefonu kameralarına yansırken, çevredekilerin duyarsızlığı da büyük tepki çekti.

Sudenaz'ın yaşadıkları, kamuoyunda büyük bir infial yarattı. 14 yaşından beri Yılmaz Akman ile birlikte olan Sudenaz, annesiz büyüdüğü için bu ilişkiye mecbur bırakıldığını ifade etti. Yıllarca şiddet gördüğünü belirten Sudenaz, birçok kez şikayetçi olmasına rağmen sonuç alamadığını söyledi.

aw272445-01.jpg

18 SUÇ KAYDI OLAN BİR CANİ

Yılmaz Akman'ın 18 suç kaydı olması, adalete olan güveni bir kez daha sorgulattı. Peki, 18 suçtan kaydı olan bir kişi nasıl oluyor da sokaklarda serbestçe dolaşıyor ve masum insanlara şiddet uyguluyordu? Bu soru, yetkililere yönelik büyük bir eleştiriye neden oldu.

640xauto-13-001.webp

'ANNESİZ BÜYÜDÜM, AİLESİZ BÜYÜDÜM'

Talihsiz kadın ifadesinde 14 yaşından beri şiddet gördüğünü itiraf ederken, birçok kez şikayette bulunduğunu ama karşılık bulamadığını söyledi. S.N.A., ifadesinde 'Annesiz büyüdüm. Ailesiz büyüdüm bu nedenle ona tutundum. 14 yaşımdan beri şiddet görüyorum, yüzümde onun dayaklarından kalan onlarca iz var' şeklinde açıklamada bulundu.

Y.A. ile ayrıldıklarını ancak kendisini köye götürme isteğini kabul etmeyince olayın yaşandığını aktaran Sudenaz, "Annemi hiç görmedim. Beni halam büyüttü. 3 yıl önce de babamı kaybettim. O yüzden genç yaşta Y.A.’ya inandım ve güvendim. Daha önce de bana çok kez şiddet uyguladı ancak çocuğumuz var diye her seferinde göz yumdum. Çok fazla alkol ve diğer maddeler kullanıyordu. Bana da kullanmayacağına dair söz vermişti. Sözünü tutmayınca, kendisinden ayrıldım” dedi.

aw272445-03-001.jpg

5,5 HAFTALIKTA HAMİLEYİM, ÇOCUĞUMU ALDIRACAĞIM

Olaydan 3 gün önce telefondan ve her yerden engellediğini söyleyen, Sudenaz, adamın eve gelmek istediğini ancak eve de almadığını aktardı. Sudenaz, “Olay günü çarşıya oğluma kıyafet, kendime de şahsi temizlik ürünleri almaya çıktım. Elimde poşetlerle yürüyordum. Y.A. meğerse beni takip ediyormuş. Oğlum gördüğü anda 'Baba' diye bağırıp, yanına doğru koştu. Ben de çocuğuma araba çarpmasın, diye peşinden gittim. Eğer çocuğum babasına koşmasaydı belki de bizi göremeyecekti. O sırada Y.A. yanıma gelerek, köye götürmeye çalıştı. Gitmek istemeyince beni yumruklamaya başladı. Yere düştüm, elimdeki poşetler sağa, sola fırladı. Dayak yediğim sırada 'Abi hamileyim imdat' diye yardım istedim ama kimse yardım etmedi. Herkes uzun süre dayak yememi izledi. Yediğim dayaktan çok, çocuğumun gözü önünde olayın gerçekleşmesine ve onun o an yaşadıklarına üzüldüm” ifadelerini kullandı.

640xauto-14-001.webp

16 yaşında hamile kaldığını belirten Sudenaz, “Babamın emekli maaşını almak için resmi nikah kıyılmasını ben istemedim. Çünkü Y.A. çalışmadığı için çocuğuma bakamaz, geçinemeyiz diye korkuyordum. 5,5 haftalıkta hamileyim, çocuğumu aldıracağım. Cezaevinden çıkar da bize bir şey yapar, diye çok korkuyorum" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.