Son dakika... Reha Muhtar'ın sağlık durumu belli oldu

Son  dakika... Reha Muhtar'ın sağlık durumu belli oldu

Duayen gazeteci Reha Muhtar, evinde geçirdiği kaza sonucu apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Reha Muhtar’ın sağlık durumu belli oldu.

Reha Muhtar evinde kaza geçirip apar topar hastaneye kaldırılıp yoğun bakıma alınmış ardından entübe edilmişti. Doktorlar Reha Muhtar’ı sabah uyandırdıklarını durumunun stabil olduğunu açıkladı.

GÖZLERİNİ AÇTI

Reha Muhtar evinde yüksek bir yerden düşerek hastaneye kaldırılmıştı. Hayati tehlikesi bulunan Reha Muhtar sabah uyandırıldığı öğrenildi. Reha Muhtar’ı ara ara uyandıracaklarını söyleyen doktorlar, duayen gazetecinin sağlık durumunun stabil olduğunu açıkladı.

reha-muhtar-kimdir-ve-kac-yasindadir-aslen-nereli-reha-muhtarin-esi-ve-cocuklari-1724159950-8649-001.webp

HER ŞEY KONTROL ALTINDA

Geçirdiği kaza sonucu hayati tehlikesi bulunan ünlü gazeteci Reha Muhtar’dan güzel haberler gelmeye devam ediyor. Doktorların Muhtar'ın odasından gülerek çıktığı belirtiliyor.

NE OLMUŞTU

İstanbul Sarıyer’de gece saat 01.00 civarında ünlü televizyoncu Reha Muhtar, evinde geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu ağır şekilde yaralanmıştı. Yalısındaki merdivenlerden düşen Muhtar, hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı.

BİLİNCİ KAPALIYDI

Hastaneye getirilen Reha Muhtar'ın, yoğun bakım ünitesinde entübe edildiği ve bilincinin kapalı olduğu belirtilmişti.

son-dakika-yuksekten-dusen-reha-muhtar-entube-edildi-iddiasi-xa4v-cover.webp

MERDİVENLERDEN DÜŞEREK AĞIR YARALANDI

Merdivenlerden düşmesiyle ağır yaralanan Reha Muhtar’ın hayati tehlikesi devam ediyordu. Güzel haber sonunda geldi. Muhtar’ın sağlık durumunun stabil olduğu öğrenildi.

REHA MUHTAR KİMDİR?

Reha Muhtar, 21 Temmuz 1959'da İstanbul'da doğdu. Türk gazeteci, televizyoncu ve yazar. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olan Muhtar, kariyerine TRT'de başladı ve 1990'lı yıllarda Türkiye'nin en popüler televizyon programcılarından biri oldu.

Muhtar, "Ateş Hattı" adlı programıyla geniş kitlelerce tanındı. Türk televizyonculuğunda haber programlarına yeni bir soluk getirdi. Ayrıca, köşe yazarlığı yapmış ve birçok medya kuruluşunda önemli görevlerde bulundu.

VELAYET DAVASIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Gazeteci Reha Muhtar, son olarak Deniz Uğur ile yaşadığı velayet davasıyla gündeme gelmişti. 2010 yılında boşanan çiftin arasındaki gerilim devam etmiş, Uğur, Muhtar'ı kızına şiddet uygulamakla suçlayarak velayet davası açmıştı.

entube-edilen-reha-muhtar-in-eski-esi-deniz-ugur-17737270-8168-amp.webp

Mahkeme, kızları Mina'nın velayetini Deniz Uğur'a, oğulları Poyraz'ı ise Reha Muhtar'a vermişti. Reha Muhtar, 15 yaşındaki oğlu Poyraz için Deniz Uğur'a iştirak nafakası davası açmış ve mahkeme, Deniz Uğur'un çocukları Poyraz için Muhtar'a aylık 7 bin 500 lira iştirak nafakası ödemesine karar vermişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.