Taksi durağına sopalı baskın: 3 yaralı

Taksi durağına sopalı baskın: 3 yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yanlış anlaşılma sonucu korsan taksici sanılarak darp edilen bir vatandaşın ailesi, saldırıya uğrayan kişinin intikamını almak için taksi durağına baskın düzenledi.

Olay, gece saatlerinde eski otogar yanında bulunan bir akaryakıt istasyonunda gerçekleşti. A.Ş. isimli şahıs, otomobiliyle çocuklarını almak üzere istasyona geldiği sırada, bölgede bulunan taksici O.K. tarafından yanlışlıkla korsan taksici zannedilerek saldırıya uğradı.

aw252015-02.jpg

Bu olayın ardından, darp edilen kişinin yakınlarından oluşan 5 kişilik bir grup, ellerinde sopalarla eski otogarda bulunan taksi durağına saldırı düzenledi. Kargaşa sırasında A.Ş., O.K. ve M.B. isimli kişiler hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

aw252015-03.jpg

Polis ekipleri tarafından yapılan inceleme sonucunda her iki taraf da birbirlerinden şikayetçi oldu. O.K., verdiği ifadede, kendisine saldırıldığını ve saldırının sebebini anlamadığını belirtti. Olayla ilgili olarak 8 kişinin ifadesi alındı ve soruşturma devam ediyor.

aw252015-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.