Tek bilet alan 1 yıl ücretsiz uçacak! Havayolu şirketinden dev kampanya

Tek bilet alan 1 yıl ücretsiz uçacak! Havayolu şirketinden dev kampanya

Ünlü havayolu şirketi seyahat edecekleri ekonomik olarak rahatlatacak kampanyayı duyurdu. Tek bilet ile 1 yıl sınırsız uçuş gerçekleştirilebilecek.

Dünyaca ünlü havayolu şirketi herkesi şaşırtan bir kampanya ile gündeme geldi. Her yıl milyonlarca yolcu taşıyan havayolu şirketi Wizz Air, 599 Euro karşılığında müşterilerine 1 yıllık sınırsız uçuş hakkı sunma hizmeti başlattı.

Düşük maliyetli havayolu şirketlerinin genellikle sunmadığı bu tür paketler, Wizz Air’in sektördeki yenilikçi adımlarından biri olarak dikkat çekiyor.

wizz-air.webp

Bu yıllık abonelik, Avrupa, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Asya'daki tüm destinasyonları kapsıyor. Geniş destinasyon ağı sayesinde, dünya genelinde seyahat etmek isteyenler için ulaşım maliyetlerini neredeyse sıfıra indiren bu paket, oldukça cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Wizz Air, toplamda 100 bin adet bu abonelikten satış yapmayı planlıyor. Ancak, mevcut satış durumuna göre en popüler destinasyonları içeren paketlerin tükenmiş olduğu görüldü.

airbus-a320-of-wizz-air-cropped.jpg

Öte yandan, abonelik sahiplerine koltuk garantisi sunulmadığı belirtiliyor. Dolu uçaklarda yer bulamayan yolcular, alternatif bir uçuş için beklemek zorunda kalacaklar. Ancak 1 yıl boyunca ücretsiz olması kampanyayı cazip hale getiriyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.