Teşkilat dizisinin yıldızından sevindiren haber! Ünlü oyuncu baba oluyor

Teşkilat dizisinin yıldızından sevindiren haber! Ünlü oyuncu baba oluyor

Teşkilat dizisinin oyuncusundan babalık sevinci... O duyguyu tatmaya hazırlanıyor.

İlker Aksum, Teşkilat dizisindeki 'Kambur' karakteriyle dikkat çeken bir performans sergiledi. Uzun yıllar boyunca 'Çarli', 'Canım Ailem', 'Yabancı Damat' gibi sevilen dizilerde rol alan Aksum, şimdilerde bambaşka bir heyecan içinde.

Geçtiğimiz yıl Dilay Ekmekçioğlu ile dünyaevine giren ünlü oyuncu, şimdi de baba olmanın heyecanını yaşıyor. Aksum'un bu yeni hayat dönemi, onun için hem heyecan verici hem de farklı bir deneyim olacak gibi görünüyor.

iaksum-aizl.webp

MÜJDELİ HABER GELDİ

İlker Aksum, Show TV'nin yeni dizisi "Siyah Kalp" ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanırken, özel hayatında da heyecanlı bir bekleyiş içinde. Kapadokya'da çekilecek olan Tims&B imzalı dizide rol alacak olan Aksum, geçtiğimiz yıl haziran ayında nefes terapisti Dilay Ekmekçioğlu ile evlenmişti.

ilkerrr.webp

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Aksum ailesi bebek müjdesiyle mutluluklarını ikiye katladı; Dilay Ekmekçioğlu 8 haftalık hamile. Yeni bölüm hazırlıkları ve baba olma heyecanı ile dolu bir dönem geçiren Aksum, hayranlarına hem ekranlarda hem de kişisel hayatında güzel haberler vermeye devam ediyor.

kapak-115337.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.