THY'den dev zam! Bir anda yüzde 800 arttı

THY'den dev zam! Bir anda yüzde 800 arttı

Uçuş Korkusunu Yenme Programı'nın ücretlerine zam geldi.

Türk Hava Yolları, bilet fiyatlarındaki ciddi artışların ardından Havacılık Akademisi tarafından düzenlenen Uçuş Korkusunu Yenme Programı'nın ücretlerine de zam yaptı. 2019 yılında 3 bin 300 lira olan programın fiyatı, 2024 yılında 30 bin liraya yükseldi.

aw220341-04.jpgTHY Havacılık Akademisi'nin uçuş korkusu yaşayanlara yönelik düzenlediği iki günlük Uçuş Korkusunu Yenme Programı'nın ücreti, 30 bin liraya çıktı. Öğrenciler (26 yaşını doldurmamış), emekliler ve öğretmenler için ise indirimli fiyat 21 bin lira olarak belirlendi. 2019 yılında programın katılım ücreti sadece 3 bin 300 liraydı.

aw220341-03.jpgCumartesi ve Pazar günleri yapılan programda uzman psikiyatristler, psikologlar, eğitmenler, pilotlar, uçak bakım eğitmenleri ve kabin eğitmenleri katılımcılara gerekli desteği sağlıyor.

Programın ilk gününde, havacılık alanında uzman pilotlar, teknik eğitmenler ve kabin eğitmenleri katılımcılara uçaklarla ilgili pilotaj ve teknik konularda bilgi veriyor.

aw220341-02.jpgKatılımcıların uçuş korkuları üzerine psikolog eşliğinde değerlendirmeler yapılıyor. Daha sonra kabin simülatörü içinde, kabin eğitmeni, psikolog ve teknik eğitmen eşliğinde, gerçek uçuş şartlarının simüle edildiği sanal bir uçuş gerçekleştiriliyor. Programın sonunda, belirlenen bir iç hat noktasına gerçek bir gidiş-dönüş uçuşu yapılıyor.

Yeni zamlarla birlikte THY'nın uçuş korkusunu yenme programı ücretleri şu şekilde:

Standart: 30 bin TL (KDV dahil)

Öğrenci (26 yaşını doldurmamış), Emekli, Öğretmen: 21 bin TL (KDV dahil)

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.