TikTok fenomeni restorandan kapı dışarı edildi! “Yemiyorum, iştahım kaçtı”

TikTok fenomeni restorandan kapı dışarı edildi! “Yemiyorum, iştahım kaçtı”

Yediklerini bedavaya getirip ücret ödemeden canlı yayınla tanıtım yapmaya çalışan bir TikTok kullanıcısı, restorandan kovuldu. O anlar büyük tartışma yarattı.

Sosyal paylaşım platformu olan TikTok’ta hesabı olan ‘Berivan’ adlı bir kadın, gittiği restoranlarda hesap ödemeden ayrılmanın yolunu keşfetti. Restoranlarla sosyal medyada canlı yayın karşılığı tanıtımlarını yapma konusunda anlaşan kadın, büyük porsiyonları tüketip ücret ödemeden açtığı canlı yayınlarla dikkat çekti. Ancak son olarak gittiği bir restoranda işler umduğu gibi gitmedi.

TikTok kullanıcısı genç kadın, işletme personeli tarafından nazik şekilde kovuldu.

tiktokcu-fenomenden-rezil-hareket-kovulunca-sinirlendi-17215533077814-2.jpg

“SİZİ AĞIRLAMAK İSTEMİYORUZ”

Masaya kadının siparişini getiren restoran çalışanı, kadını uyararak "Bu yemeğinizi yiyin. Afiyet olsun. Bundan sonra sizi ağırlamak istemiyoruz, bilginiz olsun. Yayında olduğunuzu da biliyoruz. Birçok yere gidip kötü yorum yaptığınızı biliyoruz” ifadelerini kullandı.

BİR ANDA AFALLADI

TikTok kullanıcısı kadın, duydukları karşısında şaşkına döndü. TikTok fenomeni kadın “Ay ben mi kötü yorum yapıyorum. Yemeği yemiyorum. İştahım kaçtı ben normalde hepsini yerdim” diye öfkelendi.

tiktokcu-fenomenden-rezil-hareket-kovulunca-sinirlendi-17215533078324-1.jpg

Başka bir müşteri ise o anlarda “Tamam hesabını öde, yeme” dedi. Bunun üzerine Berivan adlı kadının şaşkınlığı arttı. Restoran personeli ise hesap istemediğini söyledi. O anlarda canlı yayına devam ettiği görülen kadın, sosyal medyada olay oldu.

YORUMLAR BİRBİRİ ARDINA GELDİ

Sosyal medyada canlı yayın açarak yaşamını sürdüren kadına çok sayıda yorum geldi. Kimi TikTok kullanıcıları “mekanı tebrik ederim” yorumları yaparken kimileri ise “Önüne gelen herkes fenomen oldu” diyerek duruma tepkisini dile getirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.