Trafik magandasına suç üstü

Trafik magandasına suç üstü

Aksaray'da gece yarısında abartılı egzozla çevre sakinlerini rahatsız eden trafik magandası, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Olay, Aksaray’ın Fatih Mahallesi’nde gece saat 03.00 sularında meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre, her gece aynı sokak ve çevresinde abartılı egzoz sesleriyle çevre sakinlerini rahatsız eden sürücü, bir vatandaşın ihbarı üzerine polis ekiplerinin takibine alındı.

Mahalle sakinleri, gürültüye maruz kaldıkları her gece cam ve balkonlarından çektikleri görüntüleri emniyete iletti. İhbar üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, vatandaşların sağladığı görüntülerle birlikte güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyerek aracın plakasını ve sürücüsünü tespit etti.

Polisin fiziki takibi sonucunda 23 yaşındaki Onur Ş. yönetimindeki araç, bir kez daha egzoz patlatırken polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Hem görsel deliller hem de polis müdahalesiyle sürücüye abartılı egzoz kullanmaktan, plaka düzenlemesi yapmaktan ve halkın huzurunu bozmaktan toplamda 10 bin 200 TL para cezası kesildi ve araç trafikten men edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.