Ünlü milyarder ve kızının feci sonu! Süper yatlarında ölü bulundular

Ünlü milyarder ve kızının feci sonu! Süper yatlarında ölü bulundular

Ünlü milyarder kızı süper yatlarında hayatını kaybetti. Sosyete şoke oldu.

İtalya'nın Palermo kenti açıklarında kıyıya 300 metre mesafede batan 56 metrelik süper yatın kaybolan ünlü İngiliz milyardere ait olduğu ortaya çıktı. Bu gelişme üzerine ve kızı hakkında üzücü bir gelişme yaşandı. Arama kurtarma ekipleri, milyarder Mike Lynch ve 18 yaşındaki kızı Hannah’ın cansız bedenlerine ulaştı.

ekran-goruntusu-2024-08-22-110746-001.webp

Şiddetli fırtına nedeniyle battığı belirtilen Bayesian isimli süper yatın mürettebatı da dahil olmak üzere 15 kişi kurtarıldı. Ancak, 6 kişi hala kayıptı. İngiliz milyarder Mike Lynch, kızı Hannah, Morgan Stanley International Başkanı Jonathan Bloomer ve eşi Judy Bloomer ile Clifford Chance hukuk firmasının ortağı ABD’li avukat Chris Morvillo ve eşi Neda Morvillo enkaz altında aranıyordu.

ekran-goruntusu-2024-08-22-110800-001.webp

Dün akşam saatlerinde yapılan arama çalışmalarında, kaybolan 6 kişiden 5'inin cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp olan diğer kişi hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Sicilya Sivil Koruma Ajansı Başkanı Salvatore Cocina, kaybolan beşinci kişinin kıyıya çıkarılması için çabaların sürdüğünü ve altıncı kişinin akıbetinin henüz bilinmediğini belirtti.

ekran-goruntusu-2024-08-22-110828-001.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.