Wanda Nara Mauro Icardi'yi takipten çıktı! Flaş boşanma iddiası

Wanda Nara Mauro Icardi'yi takipten çıktı! Flaş boşanma iddiası

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara'nın boşanma kararı aldıkları iddia edildi.

Galatasaray'ın Arjantinli oyuncusu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, son zamanlarda sıkça gündeme gelmeye devam ediyor. Wanda Nara, sosyal medya hesabından eşiyle yaşadığı özel anları paylaşarak dikkatleri üzerine çekiyordu.

Wanda Nara-Mauro Icardi aşkı sona erdi

Ancak son zamanlarda, Wanda Nara'nın paylaştığı müstehcen pozlar ve Mauro Icardi'yi takipten çıkarmasıyla birlikte tartışmalar arttı.

Wanda Nara Mauro Icardi ile yaşadığı ilk geceyi açıkladı. Kimseye söylenmeyecek itiraf

Ciudad Magazine'in iddiasına göre, çift boşanma kararı almak üzere. İddialara göre, Wanda Nara'nın boşanma kararını zaten verdiği ve TN Show isimli medya kuruluşuna bu durumu doğruladığı belirtiliyor.

Wanda Nara boşanma sürecinde Galatasaray'ın yıldızından tüm mülkleri de kendisine bıraktığını söyleyen bir kağıt imzalamasını istiyor.

1

BOŞANMA SEBEBİ O İSİM Mİ?

Bir dönem Wanda Nara, Icardi'den ayrılır ayrılmaz nispet yapar gibi L'Gante'nin klibinde oynamış, oldukça samimi ve müstehcen görüntüler vermişti. Ardından L'gante ile Wanda Nara'nın klip çekimi dışında da görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Dış başında yer alan iddialara göre; 10 yıllık ilişkiyi sona getiren kişi çiftin daha önce de büyük bir kriz yaşamasına sebep olan şarkıcı L'gante olduğu söyleniyor.

GR_vc_IW0AABsRw

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.