Yalı Çapkını’nın yeni sezon fragmanı hayrete düşürdü! Seyirci bu anı bekliyordu

Yalı Çapkını’nın yeni sezon fragmanı hayrete düşürdü! Seyirci bu anı bekliyordu

Yalı Çapkını yarın yeni sezonunun ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Yaşananlar, fragmanlar verildi, seyirci hayrete düştü.

Yalı Çapkını dizisinin yeni sezonundan ilk bölüm bu hafta ekranda görünecek. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Seyran'ın yeni bir hayata başlama kararı aldığı görülürken, Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı Ferit karakterinin yaşamında büyük değişiklikler yapacağı ve Pelin Akil'in canlandırdığı Diyar karakteriyle yeni bir bağ kuracağı belirtiliyor.

YALI ÇAPKINI’NIN YENİ SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Star TV'nin popüler dizisi Yalı Çapkını 74. bölümünün 1. fragmanı yayımlandı. Sezon finalinde Halis Ağa'nın sürprizi büyük bir şok etkisi yaratırken, Seyran ölümle burun buruna gelmişti. Dizinin yeni sezonu, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un başrolünde olduğu hikayeye kaldığı yerden devam edecek.

Yalı Çapkınının yeni sezonu 13 Eylül Cuma günü Star TV'de başlayacak.

SEZON FİNALİNDE NE OLMUŞTU?

Sezon finalinde Pelin'in hastalık hakkındaki bilgisi Seyran'ı şaşkına çevirirken, bu durum ikili arasında bir yardımlaşmaya zemin hazırlamıştı. Ferit, sevdiklerini koruyabilmek için daha güçlü olmaya karar vermiş ve bu süreçte en büyük desteği Kont Ziya'dan almıştır.

Ancak Ferit'in Kont Ziya tarafından değişen hali, Seyran'ın tepkisini çekmiş ve bu durumu Halis Ağa'ya bildirmiştir. Bu hamle, Kont Ziya ve Halis Ağa arasında bir çatışma yaratmıştır.

Halis Ağa, Korhan Ailesi'ni cezalandırmak için büyük bir plan hazırlamıştır. Halis Ağa'nın finalde sakladığı asıl sürpriz herkes için büyük bir şok etkisi yaratırken, Seyran ölümle yaşam arasındaki ince çizgide kalmıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.