Yarış motoru ile sevkiyat yapan torbacılar yakalandı

Yarış motoru ile sevkiyat yapan torbacılar yakalandı

Aydın’ın Söke ilçesinde bir ihbarı değerlendiren narkotik ekipleri, yarış motoru ile uyuşturucu sevkiyatı yapan iki kişilik ekibi suçüstü yakaladı.

Turizm sezonu olması dolayısıyla en hareketleri günlerin yaşandığı Aydın’da güvenlik güçleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Aydın’ın Söke ilçesinde bir ihbarı değerlendiren Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, durumundan şüphelendiği iki kişiyi takibe aldı.

Yarış motoru kullanarak sevkiyatları yapmaya çalışan S.B. ve Ö.K. isimli şahısları takibe alan narkotik ekipleri şahısları suçüstü yakaladı.

Yakalanan şahısların üzerinde yapılan aramada 2 kilo 650 gram skunk esrar maddesi ele geçirilirken her iki şahıs da satışını yaptıkları uyuşturucu maddelerle gözaltına alındı.

Uyuşturtucu Madde Ticareti Yapmak suçundan haklarında işlem başlatılan sanıkların sorgusunun devam ettiği öğrenilirken Aydın Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan suç organizasyonlarının deşifre edilmesi ve aydınlık geleceğimizi bağımlılıktan koruma adına yürütülen çalışmalarımız karalılık ve azimle sürdürülecektir” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.