Yer: Ankara! Bağırsağından havlu büyüklüğünde çıktı! Herkesi şoke etti

Yer: Ankara! Bağırsağından havlu büyüklüğünde çıktı! Herkesi şoke etti

Ankara'da garip bir olay yaşandı. 19 yaşındaki gencin bağırsağından çıkanlar şoke etti.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bıçaklı bir kavga sonucu hastaneye kaldırılan 19 yaşındaki Yunus Emre Özdemir, ilk tedavisinin ardından sağlığına kavuştuğunu düşünerek taburcu oldu. Ancak, ameliyattan aylar sonra başlayan ve giderek şiddetlenen karın ağrıları, Özdemir'in hayatını adeta kabusa çevirdi.

Özdemir, yaklaşık 6 ay boyunca basur olduğunu düşündü ve ağrılarını bu şekilde değerlendirdi. Ancak, 8 Ağustos'ta Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tetkiklerde, 10 ay önce geçirdiği ameliyatta karnında havlu büyüklüğünde bir gazlı bezin unutulduğu belirlendi.

Geçen yıl Ekim ayında, bıçaklanma sonucu Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Özdemir, burada ince bağırsak ameliyatı geçirmişti. Ameliyatın ardından 2 gün yoğun bakımda, 7 gün ise normal odada gözetim altında tutulmuş, tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edilmişti.

95620.webp

HASTANEYE KOŞTU

Normal yaşantısına döndükten yaklaşık 4 ay sonra bağırsaklarında ağrılar hissetmeye başlayan Özdemir, başlangıçta bu ağrıları basur olarak değerlendirdi ve ihmal etti. Ancak ağrılarının artması üzerine tekrar hastaneye başvurdu. Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tetkikler sonucunda, karnında unutulmuş gazlı bez tespit edildi.

AİLE ŞİKAYETÇİ OLDU

Yunus Emre Özdemir’in annesi Hanım Özdemir, yaşanan durumu büyük bir şokla karşıladıklarını belirterek Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) ve Sağlık Bakanlığı'na da başvuruda bulundu. Anne Özdemir, oğlunun bu ihmal nedeniyle hayatının mahvolduğunu söyledi. Sağlık Bakanlığı, hastane hakkında idari inceleme başlattı.

95620-1.webp

BAĞIRSAĞIMI DIŞARI ÇIKARDILAR

Özdemir, hastane odasında yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Bağırsağımı dışarı çıkardılar yeniden. Şu an torba takılı ve 6 ay boyunca böyle kalacakmış. Ameliyat ve tedavi sürecim nedeniyle yeni başladığım işimden de oldum. Hastaneyi şikayet etmeyi ve tüm haklarımı kullanmayı düşünüyorum"

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.