Yılmaz Erdoğan'ın 'deprem şiiri' sosyal medyada gündem oldu

Yılmaz Erdoğan'ın 'deprem şiiri' sosyal medyada gündem oldu

Ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan'ın Kahramanmaraş depremlerinin ardından yazdığı deprem şiiri sosyal medyayı adeta ikiye böldü. Samimiyetsizlikle suçlanan Erdoğan, eleştiri yağmuruna tutuldu.

CİHAT FATİH ERGÜN / KAMU SON HABER

Kahramanmaraş''ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkez üssü olmak üzere 6 Şubat 2023 Pazartesi günü meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde büyük yıkımlara sahne oldu.

50 binden fazla insanın hayatını kaybettiği deprem felaketinde Türkiye ve tüm dünya adeta tek yürek olmuş, bölgeye dört bir yandan yardımlar yağdı. Maddi yardımların yanı sıra manevi desteğin de gelmeye devam ettiği deprem felaketine ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

TV ekranlarında ''Çok Güzel Hareketler Bunlar'' komedi programının moderatörlüğünü yapan ünlü oyuncu, senarist ve şair Yılmaz Erdoğan, meydana gelen depremlere ilişkin sosyal medya hesabından bir şiir paylaştı.

Yılmaz Erdoğan''ın Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin yazdığı şiirin paylaşımı şöyle:

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Yılmaz Erdoğan''ın deprem ile ilgili şiiri sosyal medyada olay oldu. Takipçilerini adeta ikiye bölen deprem şiirine birçok takipçi destek verirken, birçoğu da ünlü sanatçıyı samimiyetsizlik ve sahtelikle suçladı.

Erdoğan''ın paylaştığı şiirin altına yazılan eleştirilerden bazıları şöyle:


 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.