Zerrin Özer'den Cumhurbaşkanı Erdoğan itirafı 'Konserlerim iptal oldu'

Zerrin Özer'den Cumhurbaşkanı Erdoğan itirafı 'Konserlerim iptal oldu'

Usta sanatçı Zerrin Özer verdiği röportajda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sevdiğini söylemesinin ardından başına gelenleri anlattı.

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, bir dönem psikolojik sorunlarla mücadele etmesi nedeniyle tedavi görmek üzere Darülaceze’deki fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezinde yatmıştı.

Daha sonrasında taburcu olan sanatçı, sağlık durumu hakkında Instagram sayfasından şu paylaşımı yapmıştı: "Dün itibarı ile Darülaceze'deki tedavim sona erdi. Bundan sonraki aşamada Çam ve Sakura Hastanesi’nin doktorları tarafından tedavi göreceğim"

gectigimiz-yil-darulacezede-tedavi-goren-zerrin-ozerden-yeni-aciklama-saglik-durumu-nasil-17239813637416.jpg

Özer paylaşımında Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Ahmet Selim Köroğlu ile Çam ve Sakura Hastanesi başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiğit'e teşekkürlerini iletmişti.

Geçtiğimiz yıl çıkardığı ‘Basit Numaralar’ şarkısıyla müzik listelerini kasıp kavuran Ünlü sanatçı Zerrin Özer, sağlık durumundan yeni projelerine özel hayatından müzik dünyasındaki vefasızlıklara kadar birçok konuda Günaydın'dan Tuba Kalçık'ın sorularını yanıtladı.

Sanatçı Zerrin Özer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki açıklamalarıyla sosyal medyada dikkat çekti. Tuba Kalçık’ın, “Siz daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik açıklamalarınızdan dolayı linç edilmiştiniz. Neler hissettiniz o süreçte?” sorusuna verdiği cevap geniş yankı uyandırdı.

613866-1289375762.png

ERDOĞAN'I SEVDİĞİM İÇİN LİNÇ YEDİM

İnsanları makamlarına göre değil, iyi ya da kötü olmalarına göre değerlendirdiğini söyleyen Zerrin Özer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iyi ve vefalı bir insan olduğunu düşündüğünü, sağlık sorunu yaşadığı dönemde kendisiyle yakından ilgilendiği belirterek şunları söyledi:

"Bu benim için çok kıymetli. Daha önce Cumhurbaşkanımızı sevdiğimi ifade ettiğimde ağır bir linç süreci yaşadım. Menfaatçi biri değilim; hayatım boyunca kişisel menfaatlerime göre hareket etmedim. Duygularımı samimi şekilde dile getirdim ve bu nedenle aylarca psikolojik olarak etkilendim. Konserlerim iptal oldu ve sosyal medyada ağır ithamlarla karşılaştım. Nefret duygusuna hayatımda yer yok, bu nedenle yaşadığım linci anlamakta güçlük çekiyorum.”

1724647851881-zerrinozer-11.jpg

zerrin-ozer.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.