Zindaşti-Burhan Kuzu ilişkisinin kilit ismine silahlı saldırı

Zindaşti-Burhan Kuzu ilişkisinin kilit ismine silahlı saldırı

Uyuşturucu baronu Zindaşti ile Burhan Kuzu'yu tanıştıran Aliye Uzun silahlı saldırıya uğradı. Uzun saldırıdan yaralı olarak kurtuldu.

İranlı uyuşturucu kaçakçısı Naji Şerifi Zindaşti ile 2 yıl önce vefat eden AKP eski milletvekili Burhan Kuzu''yu tanıştırdığını açıklayan Aliye Uzun, uğradığı silahlı saldırıda bacağından yaralandı.

Habertürk''ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre; İstanbul Bağdat Caddesi üzerinde silahlı saldırıya uğrayan Uzun , Suadiye’de yürüdüğü sırada kimliği belirsiz kişi tarafından silahla ateş edildi.

Uzun saldırıda diz kapağından vuruldu. Saldırgan olay yerinden kaçarken, hastaneye kaldırılan Aliye Uzun’un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili çalışma yaparken Aliye Uzun’un ismi 2016’da uyuşturucu baronu Naji Şerifi Zindaşti ile Ömer Erdal Kartal adlı kişiyle Sarıyer’de yaşanan silahlı çatışmanın soruşturmasında yer almıştı. Hiç kimsenin yaralanmadığı silahlı çatışma sonrası gözaltına alınan Zindaşti’nin verdiği ifade de Aliye Uzun ismi geçmişti. Bu soruşturma kapsamında da Uzun’un ifadesi alınmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.