8 Temmuz burç yorumları! Sürprizlere hazır olun

8 Temmuz burç yorumları! Sürprizlere hazır olun

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 8 Temmuz 2024 Pazartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bu Pazartesi günü gökyüzü nihayet daha açık: Zorluklardan ve gösterdiğiniz büyük bağlılıktan sonra, çalışmalarınızın meyvesi olan iyi haberler geliyor, daha olumlusunuz. Kendi başına çalışanlar zaten olumlu bir onay almış olmalı ve Perşembe gününden itibaren Venüs'ün hayırsever geçişi Merkür ve Jüpiter'in geçişine katılarak avantajlı fırsatlar getirecek. Ayrıca aşka da yer açabileceksiniz: Temmuz aslında yeni buluşmaların, birlikte yaşamaların ve düğünlerin dostudur. Ve böylece bugün ve yarın arasında partnerinizle bazı şeyleri açıklığa kavuşturma fırsatına sahip olacaksınız; tutku geri döner, yeni çiftler tercih edilir.

BOĞA

Bu yeni hafta çok fazla birkaç küçük düşünceyle doğdu; Pazartesi vites küçültmeyle başlar, bu nedenle Çarşamba gününden itibaren hareket etmenizi tavsiye ederim. Ancak bunun büyük bir revizyon zamanı olduğunu unutmamalıyız, bu nedenle bugün veya yarın bir şeyler yolunda gitmezse cesaretiniz kırılmamalıdır. Aşk ilişkilerinde gerginlikler vardır, özellikle Aslan ve Terazi burcunda sabır gerekir. Büyük bir sabrınız var ama kapatmaya karar verdiğinizde sizi adımlarınızdan geri döndürmek zordur.

İKİZLER

Bu Pazartesi, daha fazlasını vaat eden bir haftanın açılışını yapıyor; Özellikle bir iletişim işiniz varsa, hafta ortasında bazı iyi fırsatlar ortaya çıkabilir. Size bir projeyi, bir programı emanet edebilirler. Aşkın yeniden uyandırılması gerekiyor, kritik bir dönemden sonra toparlanan hikayeler teşvikten yoksun görünüyor. Geçmişte zor zamanlar geçirmiş olanlar affetmezler ve bu bir sorun olabilir. Ayrıca bu durumda ayın ikinci kısmı bir uyanış getirecektir.

Picture background

YENGEÇ

Kişisel ve pratik konular bugünlerde daha iyi gidecek ve iş ve aşk konusunda hiçbir engel kalmayacak. Çoğu şey size bağlı, gezegenler varoluşunuzun yeni bir hikayesini yazmak istiyor gibi görünüyor, ancak yeni uyaranları karşılamaya hazır olmalısınız. Duygusal bir insansınız, muhtemelen geçmişten de yorulmuşsunuz ama artık yola devam etme zamanı. Sevgi konusunda bile, özellikle ebeveynlerle çocuklar arasındaki ilişkilerde, yanlış anlamaların üstesinden gelinmelidir. Sevgi tüm şaşkınlıkları yener.

ASLAN

Bu Pazartesi günü, iyi bir beceriklilik ve artık yüzleşmek istemediğiniz yolları unutmak için büyük bir arzunuz var. Son zamanlarda tercih edilen Jüpiter'in geçişi, olanla olacak olan arasında bir tür duvar belirliyor: bazı kesinlikleri, özellikle de aşkta yeniden inşa etmek uygun. Pratik açıdan ödüllerle dolu zengin bir dönemdir: gelen fırsatlar, aşılması gereken zorluklar, size iyi fikirler verebilecek insanlarla temaslar. Bir programı tazeleyin, sonbahardan itibaren kazanan olacak.

BAŞAK

Bu Pazartesi güç ve cesaret veriyor: özellikle kendi işini yürütenler (tüccarlar veya serbest çalışanlar) için iyi haberler geliyor. Satmak için iyi bir fikriniz varsa, doğru zamandır ve Kasım ayına kadar şu anda belirlenen şeyler büyük şansa sahip olacak. Son dönemde üstlendiğiniz sorumluluklar sizi çok yordu: Hiçbir şey yapmamaya dayanamayan bir insan olduğunuzu unutmayın! Paradoksal olarak, boşta oturmak yerine karmaşık sorunlarla uğraşmak sizin için daha iyidir. Hassas mide, beslenmenize dikkat edin.

TERAZİ

Sakin kalmaya çalışmalıyız, aksi takdirde haziran sonunda olduğu gibi büyük bir gerginlik yaşama riskiyle karşı karşıya kalırız. Yanlış giden bir şeyler var, belki ruh haliniz ya da son zamanlarda aldığınız darbelerin etkisinden henüz tam anlamıyla kurtulamayan bedeniniz. Ve böylece Temmuz ayının ikinci yarısına yaklaşırken daha güçlü ve daha başarılı olacaksınız. Ancak birkaç gün daha bir taahhütle, bir sınavla ya da sınavla karşı karşıya kalacaksanız temkinli davranmanızda fayda var. Çok fazla insan sizi hayal kırıklığına uğrattı, hayatınızdaki bazı insanlara karşı tutumunuzu değiştirmeniz veya değiştirmeniz gerekecek.

AKREP

Bu pazartesi, geçici bir rahatsızlıktan dolayı fazla sinirlenmemek daha iyidir, hem duyduğunuz hem de söylediğiniz cümlelerin bir ağırlığı vardır. Ve ajitasyonun büyüdüğünü hissettiğinizde sabrınızı ve diplomasiyi kaybettiğiniz için, kelimelerinizi iyi ayarlamanın zamanı gelmiştir. Anlaşmaları ve sözleşmeleri yenilerken tartışmalar olacaktır: Bir an önce çözüme ulaşmaktan kaçınmak daha iyidir. Perşembe ve Cuma arasında ne yapacağınızı anlamak daha kolay olacaktır. Fiziksel kondisyonunuza dikkat edin. Aşk hayatınızda gerginlikleri körüklemeyin, bu bir ilişkideki sorunların daha net ortaya çıkabileceği bir zamandır.

Picture background

YAY

Jüpiter'in muhalefeti başlı başına çözülemez sorunlar değil, yalnızca gerilim anları getirir. Zaten geçen ay sıfırdan başlamanız gerektiğini anladınız ya da neredeyse, bazı insanların sizden uzaklaştığını ya da sadakatsiz olduğunu keşfettiklerinizi kendiniz yasakladığınızı fark etmiş olacaksınız. Venüs'ün birkaç saat içinde tekrar olumlu olacağını hatırlayarak, daha fazlasını öğrenmek için tanıdıklarınıza başvurmaya çalışın. Kovalanmaktan çok kovalamayı seviyorsunuz, kolay zaferlerle yetinmiyorsunuz ama daha dengeli bir durum aramak daha doğru olur. Aklınızdaki bazı zorluklar tehlikelidir ve biraz daha somut olmanız gerekir.

OĞLAK

Aşk konusunda bugün ve yarın daha coşkulusunuz, yanınızda biri varsa yeniden sevgi ve anlayış bulabilirsiniz, yoksa etrafınıza bakmaya başlayın. Ağustos aşk için aydınlatıcı bir ay olacak, evlenmek ya da birlikte yaşamak isteyenler bunu dikkate almalı; bekarlar için yeni hikayeler deneyimlemek daha kolay olacak. Sloganınız "kötü eşlik etmektense yalnız başına daha iyidir" olsa bile, daha fazla güven vermeniz gerekecektir. Bundan sonra ortaya çıkan dostluklar daha da fazlası olabilir.

KOVA

Bu dönemde, özellikle de yanınızda hayal gücünüzü sınırlayan bir kişi varsa, aşka karşı daha eleştirel yaklaşma eğilimindesiniz. Tamam, sen orijinal bir insansın, arada sırada çılgınca görünen şeyler buluyorsun. Ancak ne olursa olsun size her zaman hayır diyen, her projenizi varsayılan olarak yerle bir eden biriyle birlikte olmak imkansızdır. Temmuz ayının ikinci yarısında tüm çiftlerin kriz yaşayacağını söylemiyorum ama her şeyden taviz vermemeye dikkat etmemiz gerekecek. Bu aynı zamanda tavizleri, dayatmaları kabul etmediğiniz ve aynı zamanda bir şekilde her şeyin en iyisini yapmak zorunda olduğunuz işler için de geçerlidir. Bazı durumlarda ev ya da ofisle ilgili harcamalar için para sorun olabiliyor.

Picture background

BALIK

Aile içinde gerginlikler arttıkça özellikle geçmişte huzursuz anlar yaşanmışsa dikkatli olunması tavsiye edilir. Belki de bu sadece bir öz kontrol meselesidir, zihninizi sahte illüzyonlarla beslemeden projelere devam edebilir, dilediğiniz gibi sevebilirsiniz. Kısmen başkalarının hatası nedeniyle, kısmen de çok fazla beklenti yaratan durdurulamaz hayal gücünüz nedeniyle beklentilerinizin kaç kez ihanete uğradığını unutmayın. Gerçeklik size uymadığında, kendinizi korunaklı ve güvende hissettiğiniz bir tür gerçek dışı fantastik dünyaya sığınırsınız.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.