Acil nakite ihtiyacı olanlar dikkat! Dev bankadan başvurana anında 50 Bin TL kredi

Acil nakite ihtiyacı olanlar dikkat! Dev bankadan başvurana anında 50 Bin TL kredi

Vakıfbank, asgari ücret düzeyinde gelir elde eden ve son altı aydır sigortalı olarak çalışan bireylere 50 bin Türk Lirası tutarında finansal destek sağlayacağını açıkladı.

Vakıfbank, acil nakit ihtiyacı olan müşterilerine yönelik olarak 50 bin Türk Lirası'na kadar kredi sağlayacağını duyurdu. Kredi, bankanın ihtiyaç kredisi kampanyası çerçevesinde sunulacak ve başvuru süreci oldukça basit adımlar içerecek. Kredi puanı ve kredi sicili uygun olan bireyler, aynı gün içerisinde bu finansal desteği alabilecekler.

18 yaşını dolduran ve belirlenen şartları karşılayan herkes, Mayıs ayı boyunca Vakıfbank üzerinden bu krediye başvurabilecek. Başvuru yapanlar, 36 ay vade seçeneği ile 50 bin TL'ye kadar kredi kullanma imkanına sahip olacaklar ve kredi ödemeleri üç ay ertelenebilecek. Kredi başvuruları, banka şubelerine gidilerek ya da Vakıfbank mobil uygulaması aracılığıyla yapılabilecek.

601123.jpg

Vakıfbank asgari ücret alan müşteriler için özel bir kredi paketi sunuyor. Paket kapsamında, 50 bin TL'ye kadar kredi kullanımında 36 ay vade ve ilk üç ay ödeme erteleme seçeneği bulunuyor. Taksitli Nakit Avans kullanımında ise ilk üç ay ödeme erteleme imkanı sağlanacak ve bu süre zarfında hesaplanan faiz, sonraki aylık taksitlere eklenecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.