MG’den Mayıs indirimi! HG modelinde 150 Bin TL takas desteği

MG’den Mayıs indirimi! HG modelinde 150 Bin TL takas desteği

MG, 2023 yılında otomobil sektöründe en hızlı büyüme kaydeden marka olarak dikkat çekiyor. Şimdilerde ise Mayıs ayı boyunca, müşterileri heyecanlandıran özel bir kampanya sundu.

MG, İngiliz kökenli bir otomobil üreticisi olarak, Mayıs ayı boyunca HS modeli için sunduğu cazip finansman ve takas teklifleriyle otomobil severlerin ilgisini çekiyor. Dikkat çekici tasarımı, donanımı ve sınıfının en iyisi özellikleriyle tanınan MG, benzinli HS modelinde başlangıç fiyatı olarak 1 milyon 339 bin TL'lik takas ve indirimli fiyatlar sunarak dikkatleri üzerine çekmekte. Mayıs ayı süresince, SUV araç almayı düşünenler için 150.000 TL'lik takas desteğiyle göz kamaştırıcı bir kampanya yürütüyor.

a9fb5d1acede6617465cb61f1d021132.jpg

Bu özel kampanya, 150.000 TL'ye kadar olan takaslar için 12 ay vade ve %1,99 faiz oranıyla kredi imkanı sağlıyor. MG, bu fırsatı, vergi levhasına sahip işletme sahipleri ve çeşitli meslek gruplarına yönelik özel avantajlarla daha da tatlandırıyor. Mayıs ayı boyunca stoklarla sınırlı olan bu fırsattan yararlanmak isteyenler, yetkili MG bayilerine akın ediyor. MG'nin bu kampanyası, markanın sadık müşterilerine ve yeni müşterilere yönelik bir teşekkür niteliğinde ve markanın genişleyen ailesine yeni bir MG eklemek isteyenler için ideal bir fırsat sunuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.