Anüsünden 66 cm uzunluğunda yılan balığıyla limon çıktı ‘Doktorlar bile inanamadı’

Anüsünden 66 cm uzunluğunda yılan balığıyla limon çıktı ‘Doktorlar bile inanamadı’

Vietnam'da bir hastanın anüsünden 66 cm uzunluğunda yılan balığıyla limon çıktı.

Vietnam'da bir hastanın anüsünden 66 cm uzunluğunda yılan balığıyla limon çıktı. Yaşanan inanılmaz bir olay, tıp dünyasını sarstı.

Şiddetli karın ağrıları şikayetiyle hastaneye başvuran 31 yaşındaki bir Hint vatandaşının bağırsaklarında 66 santimetre uzunluğunda bir yılan balığı olduğu tespit edildi.

640xauto-11.webp

Hastane yetkilileri, yapılan tetkikler sonucu yılan balığının bağırsak duvarını delerek dışarı çıkmaya çalıştığını ve bu sırada ciddi hasarlara neden olduğunu belirtti. Doktorlar, ilk olarak sonda yardımıyla yılan balığını çıkarmaya çalışsa da başarılı olamadı. Bunun üzerine cerrahi bir müdahaleye gidilerek yılan balığı, karın bölgesinden çıkarıldı. Bağırsaktaki delik dikilerek sızıntı önlendi.

19037868-728xauto.webp

Uzmanlar, hastanın yılan balığını bilinçli olarak yutmasının mümkün olmadığını, muhtemelen tuvaletini yaparken veya farklı bir şekilde vücuduna girdiğini düşünüyor. Ancak kesin neden henüz bilinmiyor.

HAYATINI KAYBEDEBİLİRDİ

Sağlık görevlileri, eğer bu durum tedavi edilmezse hastanın hayatını kaybedeceğini ve bağırsaklarının geri kalan ömrü boyunca çalışamayacağı için stoma ile yaşamak zorunda kalacağını belirtti.

640xauto-12.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.