Burak Özçivit hayranının isteğini geri çevirdi! Arap kadının eli havada kaldı

Burak Özçivit hayranının isteğini geri çevirdi! Arap kadının eli havada kaldı

Yurt dışında oldukça sevilen oyuncu Burak Özçivit, katıldığı bir davette Arap hayranının isteğini geri çevirince olanlar oldu.

Oyuncu Burak Özçivit, 'Kuruluş Osman' dizisindeki 'Osman Bey' karakteriyle gönülleri fethetmeye devam ederken, son zamanlarda katıldığı reklam filmleri ve davetlerle de sıkça adından söz ettiriyor.

Özellikle dizi sayesinde uluslararası alanda da tanınan Özçivit, yurt dışında yoğun ilgi görüyor. Yine böyle bir davette, hayranlarıyla tek tek fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyen Özçivit, bu kez bir hayranının isteğini geri çevirmesiyle gündeme geldi.

ARAP HAYRANI ŞAŞIRDI KALDI

Katıldığı bir davette yaptığı hareketle dikkat çeken başarılı Türk oyuncu Burak Özçivit’in o anları sosyal medyayı salladı. Birçok kişi o görüntülere yorum yaptı.

Ünlü oyuncu, yanına gelip fotoğraf çektiren Arap bir kadın hayranının kalp işareti yapma isteğini nazikçe geri çevirdi. Tek elini yarım kalp yapan ve Özçivit’ten de aynı hareketi yapmasını ve parmaklarını kendi parmaklarıyla buluşturmasını bekleyen peçeli kadının eli havada kaldı.

hayran2.webp

Bu durum kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu ve çeşitli yorumlar aldı.

1024xauto.webp

O anlara; 'Çok doğru yapmış', 'Paralı olsaydı yapardı' gibi yorumlar geldi.

AKILLARA RONALDO GELDİ

Özçivit’in hayranının isteğini geri çevirmesi üzerine, İran’da bir kadına dokunduğu için kırbaç cezası alan Ronaldo akıllara geldi. Ünlü futbolcu, engelli bir hayranıyla fotoğraf çektirirken omzuna dokunup sarıldığı için, İran yasalarına göre bekar bir kadına dokunmanın cezası olarak 99 kırbaç cezası almıştı.

65294b724e3fe02778302ae8.webp

Pişman olduğunu dile getirip bir daha yapmayacağına dair yemin ederse cezası affedilecek denmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.