Burdur Tefenni Belediyesi işçi alacak

Burdur Tefenni Belediyesi işçi alacak

Burdur Tefenni Belediyesi 7 personel alacağını duyurdu.

Burdur Tefenni Belediyesi işçi alacak

Devlet Personeli Alımı sitesinde yer alan bilgilere göre, Burdur ili Tefenni Belediye Başkanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere en az ortaokul mezunu sürekli kadroda 7 personel alınacak.

Adaylar başvurularını 15 Nisan 2022 tarihine kadar İŞKUR internet sitesi üzerinden Online, İŞKUR hizmet noktalarından şahsen ve Alo 170 hattını arayarak telefonla yapacaklar.

22 Nisan 2022 10:00 – 11:00 saatleri arasında Tefenni Belediye Başkanlığında yapılacaktır. 1 ark kaynakçısı, 2 kanal ve ızgara işçisi, 2 makam şoförü ve 2 abone işleri memuru alınacak.

Ark Kaynakçısı alımı için

Lise Metal Teknolojisi Kaynakçılık bölümü mezunu olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Alanında en az 1 yıl deneyimli olmak ve Tefenni ilçesinde ikamet ediyor olmak.

Kanal ve Izgara İşçisi alımı için

En az Ortaokul en fazla Önlisans mezunu olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Alanında en az 1 yıl deneyimli olmak ve Tefenni ilçesinde ikamet ediyor olmak.

Makam Şoförü alımı için

En az Ortaokul en fazla Önlisans mezunu olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Alanında en az 1 yıl deneyimli olmak ve Tefenni ilçesinde ikamet ediyor olmak.

Abone İşleri Memuru alımı için

En az Lise mezunu olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Bilgisayar sertifikasına sahip olmak, Alanında en az 1 yıl deneyimli olmak ve Tefenni ilçesinde ikamet ediyor olmak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.