Dinçer Güner "Boş dönmezsiniz" diyerek anlattı: Etkisi 3 gün sürecek

Dinçer Güner "Boş dönmezsiniz" diyerek anlattı: Etkisi 3 gün sürecek

"Venüs ile Mars arasında sekstil açının etkisi 3 gün" sürecek diyen Dinçer Güner, "Çapkınlık turuna çıkın, boş dönmezsiniz" tavsiyesi verdi.

Astrolog Dinçer Güner, burçların özellikleri, astronomik olaylar ve gelecekteki ihtimaller üzerine gerçekleştirdiği güvenilir analizleriyle tanınıyor. Güner, sosyal medya aracılığıyla paylaşımlarını sürdürüyor.

Ünlü astrolog Dinçer Güner, astroloji tutkunları için birbirinden değerli yazılarıyla hemen hemen her gün takipçilerine değerli bilgiler vermeye devam ediyor.

'Etki süresi 3 gün' diyen Dinçer Güner: Bunu yapın, eliniz boş dönmezsiniz... - Resim: 1

Ünlü astrolog Dinçer Güner, günlük burç yorumlarında, 'Venüs-Mars' birlikteliğinin etkisinin 3 gün boyunca süreceğini belirterek tavsiyelerde bulundu.

Yetenekleriyle Herkesi Büyüleyen 4 Burç! Bu Burçlar Adeta Doğuştan Yetenekli! - Yeni Bakış - Son Dakika Haberleri

Ünlü astrolog Dinçer Güner, günlük tüyosunda "ÇAPKINLIK TURLARINA ÇIKALIM" başlığı altında, Venüs ile Mars arasında sekstil açı oluşacağını ve etkisinin 3 gün süreceğini şu şekilde açıkladı:

CAPKINLIK TURLARINA CIKALIM

Bu dönemde ilişkilerde tam bir harmoni, uyum ve tatlılık hüküm sürecek. Partnerinize küçük sürprizler yaparak onu şımartmanın tam zamanı!

Sevgilinizle birlikte olduğunuz her an, adeta bir romantik komedi filminin içinde hissedeceksiniz. Eski kırgınlıklar, ufak tefek tartışmalar bu açı sayesinde yok olup gidecek. Tam bir "Aşk Yeniden" havası hakim olacak.

Kalbinizin hızlı hızlı atmasına neden olacak tanışmalar, heyecan verici anlar kapıda. O yüzden gözlerinizi dört açın, çünkü aşk her an karşınıza çıkabilir.

Elinize bir fırça alıp resim yapabilir, belki de bir enstrüman çalmayı deneyebilirsiniz. Kendinizi sanatsal anlamda ifade etmek için ideal bir zaman. Yaraticiliginiz pik yapacak!

Kendinizi guzellestirmek, estetik..vb konularla ilgilenmek icinde ideal.

Bu aralar capkinlik turlarina da cikabilirsiniz. Bos donmezsiniz

dincer.jpg

DİNÇER GÜNER KİMDİR?

Astroloji uzmanı, sosyal medya etkileyicisi, gazeteci ve yazar olan Dinçer Güner, İstanbul'da 29 Nisan 1984 tarihinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Bölümü'nden mezun oldu.

Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra bir süre basın danışmanlığı ve kitap editörlüğü yaparak kariyerine başladı. Ancak asıl tutkusu olan astrolojiyi mesleğe dönüştürme kararı aldı. Bu doğrultuda, 2007-2009 yılları arasında AstroArt Astroloji Okulu'nda Öner Döşer tarafından verilen temel ve ileri seviye Klasik astroloji derslerine katıldı ve başarıyla mezun oldu, ayrıca ustalık belgesi aldı.

Etki süresi 3 gün' diyen Dinçer Güner: Bunu yapın, eliniz boş dönmezsiniz...

Daha sonra, Hint (Vedik) astroloji dersleri almak ve psikolojik dinamikleri derinlemesine anlamak için Merih Akalın'dan eğitim aldı. Ayrıca, sistem ve aile dizimleri üzerine psikoterapi eğitimi için Prof. Dr. Mehmet Zararsızoğlu'ndan dersler aldı.

Güner'in inancına göre, tavrın değişmesiyle kaderin de değişeceğine olan inancıyla şu anda Türkiye'nin en çok takip edilen astroloji blogunda önemli gökyüzü olayları ve bu olayların bireyler üzerindeki etkilerini yazmaktadır.

Doğuştan çıkarcı 3 burç.. Onlar için çıkarları her şeyden önce gelir - Son Dakika Astroloji Haberleri | Cumhuriyet

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.