Diri diri toprağa gömdüler, 4 gün sonra sağ çıktı ‘Filmlerde bile görülmeyecek akılalmaz olay’ Sır perdesi aralandı

Diri diri toprağa gömdüler, 4 gün sonra sağ çıktı ‘Filmlerde bile görülmeyecek akılalmaz olay’ Sır perdesi aralandı

Moldova'da diri diri toprağa gömülmüş bir adam bulunurken, sır perdesindeki detaylara ise kimse inanamadı.

Moldova'da 74 yaşındaki bir kadının cinayet mahallinde delil aradığı sırada diri diri toprağa gömülmüş bir adam buldu. 4 gündür mezarda yaşayan 62 yaşındaki adamın anlattıkları olaydaki sır perdesini de aralarken detaylar akıllara durgunluk verdi.

POLİSLER MEZARDAN ÇIKAN ADAMI BULDU

Moldova'da polisler, öldürülen 74 yaşındaki kadının cinayet mahallinde araştırma yapıyordu. O sırada bir adam diri diri gömüldüğü mezardan çıktı. Polisler tarafından mezarda bulunan adamın anlattıkları ise cinayetle ilgili yeni detayların gün ışığına çıkmasını sağladı.

640xauto-2.webp

PEKİ NE OLDU?

Moldova'da 62 yaşındaki bir adamın hayatını, bir cinayet soruşturması kurtardı. Ekipler gittikleri bölgede, 74 yaşındaki bir kadının cansız bedeninin bulunduğu evin çevresinde kanıt arıyordu. Dikkatli bir şekilde araştırma yapan ekipler bir anda boğuk bir sesin duyulduğunu fark etti. Ancak o ses toprağın altından geliyordu. Polisler, ellerine kürek alarak boğuk sesin geldiği noktayı kazmaya başladı.

4 GÜN SONRA KURTARILDI

Ardından derme çatma mezardaki kazıdan adeta bir mucize çıktı. Diri diri gömülmüş olan adam, 4 gün sonra toprağın altından sağ olarak çıktı. Olayın ardındaki sır da böylelikle aydınlanmış oldu.

640xauto-3.webp

SIRRI ORTAYA ÇIKTI

Kurtarılan adam, cinayet zanlısı olan 18 yaşındaki şüpheliyle alkol aldığı sırada tartışma yaşandığını, sonrasında gencin kendisine saldırdığını anlattı. Genç katil zanlısının adamı gömdükten bir gün sonra ise 74 yaşındaki kadını öldürdüğü tahmin ediliyor. Şimdi o genç, ömür boyu hapisle yargılanacak.

640xauto-4.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.