Eylem Tok’un oğluna cezaevinde saldırı: Dişi kırıldı, dudağı patladı

Eylem Tok’un oğluna cezaevinde saldırı: Dişi kırıldı, dudağı patladı

Eyüpsultan’da karıştığı ölümlü kazanın ardından annesi Eylem Tok ile ABD’ye kaçan ve burada yakalanarak tutuklanan Timur Cihantimur’un, tutukevinde telefon sırası beklediği sırada 3 kişinin saldırısına uğradığı öne sürüldü.

Eyüpsultan’da 1 Mart tarihinde ait lüks otomobil ile ölümlü bir kazaya karışan 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur, kazanın ardından annesi yazar Eylem Tok ile önce Mısır'a ardından da ABD'ye kaçmıştı.

Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur nakledildiği hapishanede saldırıya uğradı! Hastaneye kaldırıldı - Sayfa 11

İkili, Boston kentinde Cihantimur'un kayıt işlemleri için gittiği dil okulunda gözaltına alınırken, devam eden dava duruşmalarında iki ismin de tutuklu yargılanmasına karar verilmişti.
ehliyetsiz-oglunu-yurtdis-879-2-41.webp
CEZAEVİNDE SALDIRIYA UĞRADI! DUDAĞI PATLADI, DİŞİ KIRILDI

Voice of America'dan Mehmet Sümer'in haberine göre Timur Cihantimur, Newark'ta sevk edildiği yeni tutukevinde telefon sırası beklediği sırada 3 kişi tarafından saldırıya uğradı.

Saldırı sonucunda kafasına ve yüzüne darbeler alan Cihantimur'un dişi kırıldı ve dudağı patladı.

Olayın ardından hastaneye kaldırılan Cihantimur'un, yer olmadığı gerekçesiyle geri gönderildiği ve tutukevinin karantina bölümüne alındığı aktarıldı.1081430013-0-0-1600-901-1920x0-80-0-0-303e739e99227607b1fcb63956f67617.jpg
EKİM AYINA KADAR TUTUKLU KALACAK

Timur Cihantimur ile Eylem Tok’un, Türkiye’ye iadesine ilişkin dava süreci devam ederken bir sonraki duruşmanın 15 Ekim tarihinde yapılması bekleniyor.

1713536.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.