Fatih Altaylı’dan Dilan Polat tepkisi: Devir bunların devri, baştan aşağı rezillik

Fatih Altaylı’dan Dilan Polat tepkisi: Devir bunların devri, baştan aşağı rezillik

Fatih Altaylı, Dilan Polat'ın kendi hesabında paylaştığı 'Enerci'li paylaşımına tepki gösterdi.

Kara para aklama suçlamasıyla tutukluluğu süren Engin Polat’ın tahliyesine büyük sevinçle karşılayan fenomen Dilan Polat, sosyal medya hesabından ‘Enercii’ şarkısı ile birlikte paylaştı. Paylaşımlara ise ilk eleştiri ünlü gazeteci Fatih Altaylı’dan geldi. Altaylı, 'Ülkede hak hukuk adalet kalmayınca utanma da kalmıyor ve sonuç bu’ şeklinde açıklamada bulundu.

dilan-polat.jpg

Dilan Polat ve Engin Polat’ın yargılandığı kara para aklama davasında yeni gelişmeler yaşandı. Geçtiğimiz hafta fenomen Dilan Polat serbest bırakılmıştı. 4 tutuklu sanık olan Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün'ün tahliyesine ise bugün karar verildi.

DİLAN POLAT’TAN ‘ENERCİ’Lİ KUTLAMA

Eşi Engin Polat'ın serbest bırakıldığını öğrenen Dilan Polat ise sevincini sosyal medyada paylaştı. Sosual medya paylaşımları konusunda eşi tarafından yasaklandığı belirtilen Polat’ın, ‘Enerci’ müziği eşliğinde aracın içinde verdiği görüntü dikkat çekti. Polat’ın, "Allah'a şükürler olsun, Türk adaletine sonsuz teşekkürler ve devletimiz sağ olsun" şeklinde söylemleri ise tepki çekti.

ALTAYLI: BAŞTAN AŞAĞI REZİLLİK

İlk tepki ise ünlü gazeteci Fatih Altaylı’dan geldi. Altaylı, Polat’ın kendi hesabında paylaştığı görüntüye tepki gösterdi. Altaylı, ''Ülkede hak hukuk adalet kalmayınca utanma da kalmıyor ve sonuç bu. Kaldığı yerden devam. Çünkü tek bildikleri bu. Çekinme ders alma gibi bir şey söz konusu değil. Çünkü devir bunların ve bunlar gibilerin devri. Baştan aşağı rezillik” dedi.

dilan-polat-124125.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.